Panter ponovo kapitenski povukao Valjak, posle Olimpijakosa puca od samopouzdanja: Možemo da pobedimo svakog!

25.03.2023

07:07

0

Autor: A. Š.

Američki šuter pričao o šansama Partizana da napadnu i nešto više od Top 8 Evrolige

Panter ponovo kapitenski povukao Valjak, posle Olimpijakosa puca od samopouzdanja: Možemo da pobedimo svakog!
Kevin Panter i Mustafa Fal - Copyright MN Press

Iza košarkaša i navijača Partizana ostala je još jedna evroligaška noć o kojoj će se dugo pričati u evropskim košarkaškim krugovima. Crno-beli su u spektakularnoj atmosferi prepunih tribina beogradske Arene savladali Olimpijakos i širom otvorili vrata plej-ofa elitnog takmičenja.

- Ostavrili smo veliku pobedu protiv lidera Evrolige, kluba bogate istorije koji je prošle godine bio na Fajnal-foru – istakao je posle meča Kevin Panter.

Američki bek još jednom je kapitenski povukao Valjak ka pobedi koja im dopušta da u poslednja četiri kola ligaškog dela Evrolige napadnu i što bolju poziciju pred početak doigravanja za plasman na F4.  
- Imamo dobre šanse, uradićemo sve što je do nas da završimo tamo gde je Olimpijakos bio prošle sezone. Ipak, važno je da prvo obezbedimo tu šasnu, da se izborimo za mesto koje nas vodi u Top 8. Da li ćemo biti peti, šesti, sedmi ili osmi, moramo da se borimo za najbolju poziciju – istakao je Panter i dodao:

- Moramo da pobeđujemo dok ne budemo bili sigurni da smo obezbedili plasam među osam. Ostalo je još četiri kola, moramo da zadržimo pobednički niz. Možemo svakog da pobedimo, igramo dobro od početak godine.

Nije Panter, kao ni svi oni koji su iz najveće dvorane na Balkanu ili kraj tv prijemnika pratili spektakularnu utakmicu, mogao da ne istakne atmosferu koju su napravili navijači Partizana.

- Pobedom dobijaš samopouzdanje, a kad gubiš to je suprotono. Publika nas mnogo motiviše, čuo sam da je oboren rekord. Sve je bilo fantastično, video sam koreografiju na početku, iako sam bio fokusiran na meč i na svaki detalj koji se događa na parketu – završio je Kevin Panter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike