Nema mira! Zvezda uzvratila i drugom Hrvatu!

21.03.2023

20:38

0

Autor: D. N.

Crveno-beli izdali novo saopštenje povodom situacije koja je inicirana optužbama Arapovića

Nema mira! Zvezda uzvratila i drugom Hrvatu!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Crvena zvezda je izdala novo saopštenje, nakon oglašavanja Aca Petrovića u kojem trvdi da se potkrala greška u prvobitnom. A svemu je prethodila izjava Franja Arapovića o prodaji mesta u Evroligi od strane Cibone. Zatim su odgovorili Arapoviću, a sada i Petroviću.

Novo saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda ulaže velike napore kako bi u svojim saopštenjima bio precizan uz upotrebu činjenica, jasan i precizan. Nismo ni najsrećniji što ih u poslednje vreme ima puno, jer publika želi da gleda košarku, a ne saopštenja. Međutim, na poluinformacije, neistine kojih je bilo mnogo prethodnih dana, nikada nećemo ćutati i odgovorićemo svaki put. Nekadašnji trener i predsednik KK Cibona Aca Petrović izjavio je u utorak "da se u klupskom obraćanju KK Crvena zvezda potkrala greška…".

U prilog tome dostavljamo precizne podatke.

U vreme F4 ABA lige u Beogradu funkciju predsednika kluba obavljao je Ivica Lovrić, a od 30. 06. 2014. godine bez ikakvih ovlašćenja do imenovanja Ace Petrovića.

Aleksandar Petrović, zvanično sa funkcijom se vratio u KK Cibona 04. 08. 2014. godine u ulozi sportskog direktora kluba na poziv nekadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a službeno je postao i predsednik kluba na Vanrednoj Skupštini kluba 29. 09. 2014. godine.

Zato najlepše molimo naše sportske prijatelje iz Zagreba da se prvo lepo dogovore, sa kime smo to mi mogli i kada da imamo sastanak i ručak u Ljubljani za početak, i kako smo to mogli mimo Evrolige da napravimo bilo kakav dogovor?

U međuvremenu, uspeli i da saznamo kako se Franjo uz pomoć dvojice drugara "prisetio" svega pre dva dana, a prošlo je 10 godina...

Jedino što su zaboravili da mu jave je da odustajanjem KK Cibona, mesto u elitnom takmičenju prvo vraćeno Evroligi, pa je ta organizacija odlučila da predstavnik u takmičenju bude prvoplasirani u regularnom delu sezone - KK Crvena zvezda, i to dva meseca kasnije!

Zato očekujemo da će na ovakve neistinite izjave reagovati i Evroliga organizator takmičenja, jer KK Crvena zvezda ne želi na bilo koji način više da učestvuje u ovom blatu koje neki drugi kreiraju - navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike