Euforiju treba spustiti, razumem želju navijača da se osvoji Evroliga: Rebrača veruje u crno-bele i Željka, ali...

18.03.2023

13:19

0

Autor: A. S.

Legenda poziva i na oprez

Euforiju treba spustiti, razumem želju navijača da se osvoji Evroliga: Rebrača veruje u crno-bele i Željka, ali...
Željko Rebrača - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana nadomak su plasmana u Top 8 fazu Evrolige, što bi u novijoj istoriji kluba bio uspeh, a sve što crno-beli ove godine radi, prati i legenda srpske košarke, Željko Rebrača.

Trofejni košarkaš se nedavno aktivirao u srpskom sportu, a kako je istakao kada je govorio o Partizanu, u rad Željka Obradovića je verovao od samog starta.

- Čak i onda kada je ekipi išlo loše, u novembru i decembru, govorio sam da Željko Obradović zna svoj posao. To je najveći trener u Evropi. Ipak, euforiju treba spustiti. Razumem želju navijača da se osvoji Evroliga, ali za to će biti potrebno još mnogo truda i treninga. Ne treba se zanositi, već ići od utakmice do utakmice. Odličan rezultat je i plasman u TOP 8 - rekao je Rebrača za "Informer".

Crno-beli trenutno imaju skor 16-13, pa se nalaze na sedmom mestu i pet kola pre kraja imaju velike šanse da takmičenje nastave u narednoj rundi.

Partizan naredni meč igra protiv Olimpijakosa 24. marta u Beogradu, kada zapravo i kreće serija neugodnih rivala, slede mečevi sa Real Madridom i Barselonom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike