Madar trojka, Arena u transu! Grmeo je grobarski tango smrti! (VIDEO)

14.03.2023

07:43

0

Autor: A. Š.

Navijači Partizana kao da su predosetili šta će se desiti u četvrtoj četvrtini derbija

Madar trojka, Arena u transu! Grmeo je grobarski tango smrti! (VIDEO)
Navijači Partizana na derbiju - Copyright Printscreen/24sedam

Derbi sezone, kako su mnogi nazvali drugi meč Partizana i Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi u tekućoj takmičarskoj godini, opravdao je sva očekivanja.

Crno-beli su se na najbolji način revanširali najvećem rivalu za bolan poraz u polufinalu Kupa „Radivoja Koraća“, tako što su pred krcatim tribinama Arene uspeli da nadoknade minus 20 iz prvog poluvremena i na kraju slave (92:81).

Dugo je Zvezda držala sve u svojim rukama, u završnicu treće deonice ušla je sa plus osam, ali je greška Luke Vildoze u poslednjim sekundama pretposlednjeg kvartala zapalila plamen optimizma među Grobarima, koji ubrzo prerastao u požar koji je progutao ekipu Duška Ivanovića.

Trojka Jama Madara uz zvuk sirene pred poslednji dvominutni odmor na meču dovela je do usijanja crno-bele tribine najveće dvorane na Balkanu, koje kao da su u tom momentu predosetile šta bi moglo da se dogodi do kraja meča.

Dok su obe ekipe na mini pauzi između trećeg i četvrtog kvartala dogovarale poslednje taktičke zamisli pred odlučujući deo meča, Arenom se prolomio grobarski tango smrti. Sa nekoliko hiljada mobilnih telefona zasijali su bicevi, dok su navijači horski i na sav glas pratili dobro poznatu melodiju i glas maestralne Tanje Bošković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike