Teo je bio tu za reprezentaciju i povređen i kada mu je dete bilo u bolnici! Krstić mu je predao kapitensku traku, sada digao glas za njega

11.03.2023

16:20

0

Autor: A. S.

Izbacivaje pleja iz nacionalnog tima će ostati upamćeno

Teo je bio tu za reprezentaciju i povređen i kada mu je dete bilo u bolnici! Krstić mu je predao kapitensku traku, sada digao glas za njega
Nenad Krstić i Miloš Teodosić - Copyright MN Press

Odluka da je kapiten reprezentacije Miloš Teodosić prekobrojan na spisku selektora košarkaškog nacionalnog tima, iznenadio je javnost, ali i samog košarkaša, koji je ubrzo obelodanio da je završio reprezentativnu karijeru.

Bura je bila aktuelna danima, redom su se oglašavali ljudi iz sveta košarke, ali se ništa nije promenilo.

Nekadašnji kapiten Srbije i bivši Teodosićev saigrač, Nenad Krstić je prilikom gostovanja u podkastu kod bivšeg košarkaša Mila Ilića, prokomentarisao celu situaciju.

 

 

- Da li bi on doprineo nešto, ja sad to ne ulazim, ali bilo je loše urađeno prema Milošu koji ja znam da je dolazio i igrao kvalifikacije kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen, bio je uvek tu za reprezentaciju. Da mu se na taj način to uradi... Pritom znam koliko ga je to pogodilo - rekao je Nenad Krstić.

Kako je naveo, način na koji je iskusni plejmejker završio reprezentativnu karijeru nije bio adekvatan. 
 
Sa njegovim mišljenjem, bio je saglasan i autor podkasta "Jao Mile", Mile Ilić.
 
- Ono što sam ja rekao, da takvom igraču koji je mnogo toga doneo za Srbiju, kako god. Na taj nači nikako nije smelo da se to uradi. Ili ga zoveš ili ga ne zoveš - rekao je Ilić, a Krstić je dodao:
 
- Nikako!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike