Nedović blistao nakon prve titule: Ne mogu da lažem...

18.02.2023

23:44

0

Autor: A. S.

Reprezentativni bek presrećan zbog titule u Kupu

Nedović blistao nakon prve titule: Ne mogu da lažem...
Nemanja Nedović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nemanja Nedović je dugo u dresu Crvene zvezde, što u prvom, a tako i u povratničkkom mandatu. Međutim, reprezentativnom beku, do subote uveče, nedostajao je trofej sa crveno-belima.

A onda je usledio Kup Radivoja Koraća i odlična partija tokom tri dana, kao i konačno slavlje u subotu uveče. Crveno-beli su pobedom nad Megom, stigli i do prve titule u sezoni, automatski, Nedović je osvojio prvi trofej u crveno-belom.

- Jeste, prvi trofej, poseban za mene, baš sam imao želju da ga osvojim. Došao sam sa tom namerom, došao sam dosta koncentrisan tako da baš mi je drago što smo uspeli da odigramo sve tri utakmice kako treba i da osvojimo Kup Radivoja Koraća - rekao je zadovoljni Nedović posle finala.

Najveći problem na Kupu, bilo je polufinale i meč sa Partizanom, a potom i nakon tog duela, za manje od 24 sata, finalni meč.

- Nije nam bilo teško stvarno (da igramo finale), jer smo sa tom pobedom dobili neku novu energiju. Atmosfera je bila sjajna posle tog meča i danas tokom celog dana. Zaista smo dobra družina i drago mi je što smo zajedno uspeli da osvojimo trofej i ispunimo prvi cilj u sezoni, i sad idemo dalje.

Na kraju, Nedović je priznao da mu ovaj trofej i te kako znači.

- Znači mi, ne mogu da lažem... Znači mi jer u prvom mandatu nisam uspeo da osvojim nijedan trofej, ovaj dres i ovaj grb osećam teže nego ostali tako da imam neki poseban pritisak i posebnu odogovornost jer sam se vratio posle deset godina i sigurno da mi ovo puno znači - poručio je Nedović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike