U Evroligi trenutno nema tima kao što je Partizan! Etore Mesina i Olimpija puni hvalospeva prema Valjku!

08.03.2023

17:04

0

Autor: A. Š.

Posle slavlja u Bolonji, crno-beli u četvrtak gostuju u Milanu

U Evroligi trenutno nema tima kao što je Partizan! Etore Mesina i Olimpija puni hvalospeva prema Valjku!
Etore Mesina - Copyright MN Press

Partizan je došao do tog nivoa u Evroligi da, i kada ide na jedno od najtežih gostovanja, protivnički trener u najavi meča ističe da će pokušati da ga pobede. A svemu na težini daje kada se zna da na klupi narednog rivala crno-belih sedi veličina kao što je Etore Mesina.

Sjajna izdanja izabranika Željka Obradovića u povratničkoj sezoni Valjka u elitnom takmičenju nisu nikoga ostavila ravnodušnim, pa se tako i PR tim milanske Olimpije baš potrudio da najavi meč sa crno-belima koji se igra u četvrtak od 20.30.

- Partizan je verovatno tim u najboljoj formi u celoj Evroligi, što pokazuje i njegov plasman. Takođe, moral njihovog tima je veoma visok posle pobede u Bolonji – istakao je u najavi meča Mesina, koji nije štedeo reči hvale za Pantera i drugove.

- Očigledno je da se radi o dobro obučnom timu, sa jasnim pravilima, atletskim igračima i košarkašima koji imaju poene u rukama na svim pozicijama, preko Pantera, do Ledeja. Igra u odbrani na visokom nivou biće od suštinskog značaja, kao i da iskontrolišemo najboljeg ofanzivnog skakača u takmičenju Matijasa Lesora. Rastemo i želimo tako da nastavimo u pogledu dobre igre iz Valensije, ali da bismo pokušali da pobedimo Partizan moraćemo još mnogo bolje – naglasio je Etore Mesina.

Ništa manje hvalospeva na račun Partizana i Željka Obradovića nije bilo ni u najavi meča PR tima milanske Olimpije, koji je podsetio na svih 10 prethodnih duela dva tima i šest pobeda crno-belih.

- Protivnik, iako poražen u prvom meču u Beogradu, traži veliki nivo poštovanja jer je pobedio u šest od prethodnih sedam utakmica i okrenuo plasman naglavačke, ne samo probijanjem u plej-of zonu već i napadom na jednu od prva četiri mesta. Partizan poseduje najbolji napad u takmičenju, jedan je od timova koji su u najboljoj formi – stoji između ostalog u opširnoj najavi milanske Olimpije pred duel sa Partizanom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike