Trener Virtusa baš poštuje Partizan: Italijan zna od koga preti najveća opasnost!

06.03.2023

20:21

0

Serđo Skariolo svestan je da će srpski predstavnik imati veliku podršku sa tribina

Trener Virtusa baš poštuje Partizan: Italijan zna od koga preti najveća opasnost!
Serđo Skariolo - Copyright Profimedia

Košarkaši Partizana sutra (20.30) gostuju Virtusu u Bolonji u okviru 27. kola Evrolige, a domaćini će na megdan crno-belima u dosta oslavljenom sastavu. 

Sigurno u timu iz Bolonje neće biti Alesandra Pajola, Ajzea Kordinija, kao ni Đanpaola Ričija, dok je pod znakom pitanja je Šabaz Nejpir, ali se u tim vraća Kevin Pengos, jedan od najboljih igrača Virtusa.

Trener tima iz Bolonje Serđo Skariolo, osvrnuo se na meč sa Partizanom, napominjući da im u goste dolazi izuzetno kvalitetna ekipa.  

- Oni imaju sjajan miks najboljih igrača sa evroligaškim iskustvom. Imaju talentovane igrače pune energije. Veoma su dobri u napadu, agresivni u odbrani i moramo da se spremimo za to. Igraju brzo i opasni su i u reketu i na perimetru. Biće mnogo navijača Partizana tu, ali znam da naši navijači mogu da naprave pravu atmosferu da podrže naše igrače u važnom i veoma teškom meču - poručio je Skariola.

Trener Virtusa otkrio je da su njegovi igrači izuzetno umorni nakon meča u italijanskom prvenstvu.

- Imamo samo nekoliko sati da se oporavimo od teškog meča u Seriji A. Dobili smo jak tim na kraju u borbenom meču i treba da shvatimo na koje igrače možemo da računamo u utorak. Kod nekoliko igrača treba da budemo oprezni. Probaćemo da saznamo nešto nekoliko sati pred meč i da vidimo ko će biti na terenu. Svakako moramo da se pripremimo da budemo najbolji i da ponudimo najbolju verziju sebe - zaključio je Skariola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike