Nema opuštanja: Zvezdu zanima samo pobeda u Zagrebu!

04.03.2023

17:02

0

Crveno-beli žele da slave protiv Cibone u 20. kolu AdmiralBet ABA lige

Nema opuštanja: Zvezdu zanima samo pobeda u Zagrebu!
Stefan Lazarević - Copyright MN Press

Košarkaše Crvene zvezde gostuju sutra (15.30 Tv Arena) Ciboni u Zagrebu u 20. kolu AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović ističe da neće biti opuštanja, s obzirom na to da je klub iz Zagreba odigrao nekoliko dobrih utakmica ove sezone. 

- Ekipa Cibone odigrala je nekoliko zaista dobrih utakmica ove sezone. Niti nas zavarava rezultat prve utakmice, niti njihova pozicija na tabeli, to je tim u kome igra nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, ali i nekoliko njih koji imaju dosta iskustva na ovom nivou takmičenja u ABA ligi. Moramo ozbiljno da odigramo ovu utakmicu, i da do kraja meča održimo koncentraciju kako bi u dobrom raspoloženju dočekali duplo kolo Evrolige, ali i održali poziciju na tabeli ABA lige.

Košarkaš Stefan Lazarević takođe poziva na oprez, i da će im eventulani trijumf mnogo značiti za narednu nedelje kada se igra duplo kolo u Evroligi.

- Ozbiljno pristupamo ovoj utakmici, jesmo favoriti, ali to moramo da opravdamo na parketu. Važan meč za nas, jer želimo da zadržimo prvo mesto ali i nakon pobede u dobroj atmosferi dočekamo duplo kolo EL. Neće biti opuštanja, jer Cibona ima svoj kvalitet nekoliko vrlo iskusnih, ali i mladih talentovanih igrača i odigraće ovaj meč bez pritiska. Svakako idemo na pobedu - istakao je Lazarević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike