Ivanović i Zvezda se ne predaju posle šoka u Minhenu! Nade nisu ugašene!

02.03.2023

20:59

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli doživeli još jedan izuzetno bolan evroligaški poraz

Ivanović i Zvezda se ne predaju posle šoka u Minhenu! Nade nisu ugašene!
Duško Ivanović - Copyright Profimedia/kolbert-press/Ulrich Gamel

Zvezdinim košarkašima izmiče borba za plej-of Evrolige. Poraz od Albe u „Pioniru“ nakalemljen je neuspehom protiv Bajerna u Minhenu (87:80) kojim su šanse srpskog i regionalnog šampiona da se nađe među najboljih osam klubova na Starom kontinentu svedene na domen teorije.

Ipak, strateg Zvezde Duško Ivanović ne želi da se predaje i ističe da će se njegova ekipa boriti do samog kraja.

- Nade nisu ugašene. Zvezda se neće predati. Nikada se ni ja ne predajem, neće ni ova ekipa. Do poslednjeg momenta. I kad ne budemo imali snage, ako dođe do toga da nemamo šanse, isto ćemo se boriti. Najviše zbog ove publike koja nas svuda prati. To je dodatni motiv i razlog da budemo baš tužni zbog navijača – istakao je posle meča Ivanović.

Imali su crveno-beli Bajern na tacni. Pet minuta pre kraja bili su nadomak dvocifrenog plusa (75:66), ali je onda usledio nestvaran pad i Bajernova serija 14:0 koja je sve okrenula.

- Jasna demonstracija da se košarka igra 40 minuta, a ne 37, 38, 39... Još neke utakmice smo izgubili ovako, kao protiv Žalgirisa. Imamo prednost i onda čekamo da vreme prođe, ne igramo agresivno, padnemo u odbrani. Moramo da imamo fokus 40 minuta.

Ako nešto ima dobro u večerašnjoj noći za Zvezdu, to je debi Fakunda Kampaca u crveno-belom dresu u elitnom takmičenju.

- Trudio se, borio, ali proveo je pet do sedam dana sa Argentinom. Možda zato nije odigrao bolje. Važan je igrač za nas i igraćemo dobro – zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike