Trinkijerija baš briga za Kampaca i Zvezdu: "Nismo na popustu!" Bivši kapiten Partizana ima upozorenje

01.03.2023

17:16

0

Autor: P.K.

Iz Bajerna najavljuju da će crveno-beli imati ogromnu podršku

Trinkijerija baš briga za Kampaca i Zvezdu: "Nismo na popustu!" Bivši kapiten Partizana ima upozorenje
Andrea Trinkijeri - Copyright Profimedia

Bajern je osvojio Kup Nemačke, pa se u Evroligu vratio porazom od Makabija, čime je praktično sebi zatvorio vrata četvrtfinala. U četvrtak mu u goste dolazi Crvena zvezda, pojačana Fakundom Kampacom, koji će konačno debitovati za crveno-bele.

Kampaco, njegov sunarodnik iz Argentine Luka Vildoza, ali i srpski reprezentativac Nemanja Nedović čine fantastičnu spoljnu liniju Zvezde, jednu od najjačih u Evropi, što priznaje i trener Bajerna Andrea Trinkijeri. Ali, uz dodatak.

- Spoljna linija Crvene zvezde je jedinstvena sa ova tri igrača. Ne znam stvarno koliko timova mogu da donesu toliki kvalitet. Ali, baš me briga za to. Mi nismo na popustu i igraćemo što jače možemo. Osvajanje kupa nam je trebalo zbog samopouzdanja. To jeste sada gotovo, ali je bilo pozitivan podstrek – rekao je Trinkijeri.

Kapiten Bajerna je neko ko vrlo dobro poznaje Zvezdu i sve što ona donosi, zato što je on i nekadašnji kapiten Partizana, Vladimir Lučić.

- Zvezda je jak tim, a sada, pojačana Kampacom ima verovatno najtalentovanije bekove u Evroligi. On je pravi takmičar i ima neverovatnu količinu ofanzivno kvaliteta. Utakmica im je veoma važna, biti ili ne biti. Baš kao i kad je dolazio Partizan, i Zvezda će imati sličnu podršku sa tribina, tako da im ovo neće biti baš utakmica u gostima. Jedva čekamo tu atmosferu i nadam se da ćemo pobediti. Jer, naš cilj je da imamo što više pobeda do kraja sezone.

Bajern je objavio da očekuje oko 1.500 Zvezdinih navijača u dvorani čiji je kapacitet 6.700 ljudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike