Zvezdin košarkaš MVP AdmiralBet ABA lige! Nižemo pobede, neka tako i ostane!

21.02.2023

13:34

0

Autor: D. N.

Prosečno je postizao 24,5 poena i imao tri asistencije po meču

Zvezdin košarkaš MVP AdmiralBet ABA lige! Nižemo pobede, neka tako i ostane!
Slavlje košarkaša Crvene zvezde - Copyright MN Press

Nemanja Nedović je proglašen za najkorisnijeg igrača AdmiralBet ABA lige za februar, potvrđeno je na nalozima društvenih mreža regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda je u tekućem mesecu pobedla Igokeu 104:71 i ekipu Zadra 95:76, a Nedović je prosečno postizao 24,5 poena i imao je tri asistencije po meču.

- Nalazimo se u nizu pobeda u ABA ligi. Najvažnije je da tako ostane i u narednom periodu, koji je najvažniji deo sezone. Što se tiče mojih igara, tu nema velike tajne. Vredno radim, a kada se dobro osećam dobro i igram. Najvažnije mi je da tako nastavim - rekao je Nedović za zvanični sajt ABA lige.

Zvezda nije doživela poraz od kada je crveno-bele preuzeo Duško Ivanović.

- Najveća promena od dolaska Ivanovića je da svaku utakmicu igramo najbolje što možemo, bez obzira da li se radi o Barseloni, Realu ili nekom klubu iz ABA lige. Jednostavno u svaku utakmicu ulazimo na najvišem nivou - dodao je Nedović.

Crvena zvezda ima skor od 17 pobeda i jedan poraz uz meč manje. Podsetimo, u Beogradu je slavio Zadar i tada je na klupi bio Vlada Jovanović. Posle toga je usledio i razlaz.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike