Ledeju sam rekao da ne dolazi uopšte: Obradović otkrio kakvo je zdravstveno stanje u Partizanu

12.02.2023

20:48

0

Autor: P.K.

Koliko navijači imaju razloga za brigu pred početak kupa?

Ledeju sam rekao da ne dolazi uopšte: Obradović otkrio kakvo je zdravstveno stanje u Partizanu
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je ubedljivo pobedio Borac iz Čačka, a trener Željko Obradović je rasporedio minutažu među svim igračima koji su bili u sastavu, u kome nije bilo Zeka Ledeja.

Trener crno-belih objasnio je kakvo je zdravstveno stanje ekipe sada.

- Rekao sam Zeku da ide kući i da ne dolazi danas uopšte, jer je bio u izuzetno lošem stanju. Već sam komentarisao posle meča sa Bajernom da su oni odradili trening u Nemačkoj, bukvalno 15 minuta i onda su otišli u hotel da se odmore. Pričamo o Zeku, Smailagiću i Trifunoviću. Papapetru nije ni putovao sa nama. On se oporavio i igrao je večeras, ali se vidi da je imao tih par dana van ekipe, da je imao temperaturu i sve to ostavlja posledice na organizam. Što se tiče Trifunovića, u prvom poluvremenu je imao problem i na poluvremenu mi je rekao da se bolje oseća. Ponavljam, sva trojica su želela da nam pomognu protiv Bajerna i dali su nam fenomenalan primer.

Već u sredu sledi kup, pa se ne zna u kakvom će stanju Partizan nastupiti.

- Videćemo sutra u kakvom je stanju. Već danas su stvari mnogo pozitivnije, ali sačekaćemo ponedeljak da vidimo u kakvom će biti stanju, ali sigurno nećemo ni njega, ni bilo kog igrača forsirati što se tiče treninga.

Tek posle treninga u ponedeljak će biti jasnija situacija oko sastava tima za kup.

- Na osnovu toga ćemo doneti odluku. Ona nije laka i najteže je uvek kad nekog moraš da skloniš iz tima, ali to je tako, sreća je da imamo dva takmičenja koja su nam izuzetno važna, Evroligu i ABA ligu i biće vremena za sve, ko god da bude van tima.

Partizan počinje učešće na Kupu Radivoja Koraća u Nišu u sredu protiv Spartaka iz Subotice, a u eventualnom polufinalu ga čeka pobednik duela Crvena zvezda – Borac, tako da se već nazire novi derbi Evroligaša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike