Samo jedan čovek je video Lebronov koš za istoriju! Dok su svi gledali u telefone, on je pratio sve iz prvog reda! (FOTO)

08.02.2023

16:58

0

Autor: A. S.

Tehnologije zamena za uživanje u trenutku

Samo jedan čovek je video Lebronov koš za istoriju! Dok su svi gledali u telefone, on je pratio sve iz prvog reda! (FOTO)
Lebron Džejms - Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Lebron Džejms je danas ušao u istoriju NBA lige kao najbolji strelac ikada. Već izvesno vreme bilo je jasno da je rekord Karima Abdula Džabara pred rušenjem, a Kralj je prethodne noći u meču Lejkersa i Oklahome, postigao 38 poena, što je bilo dovoljno da stigne do cifre od 38.390.

Sa velikim nestrpljenjem čekan je taj duel, ulaznicama su odjednom porasle cene, a i opet se tražila karta više.

Opravdano, jer svi su postali deo istorije i svi su želeli da zabeleže taj trenutak. Svi, osim jednog čoveka.

Nakon meča, tokom koga su se odbrojavali Lebronovi koševi, pojavile su se brojne fotografije poena za legendu, iz raznih uglova, a jedan kadar je naročito interesantan.

Kada je Lebron krenuo na šut, čitava hala je bez daha pratila, sa telefonima u rukama.

U prvom redu, odmah iza koša našao se i vlasnik Najka, Fil Najt i jedino on nije u svojim rukama držao telefon kako bi zabeležio taj potez Džejmsa, već je uživao u momentu za pamćenje.

To je sigurno jedan od kadrova koji će obeležiti ne samo istoriju košarke, već i sporta. Postalo je važnije snimiti i postaviti na društvenim mrežama, nego uživati u trenutku. Čast vremenu bez tehnologija i nekih drugih vrednosti, branio je upravo Najt.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike