Nedović nije potonuo posle poraza od Virtusa! Šta da se radi, protiv Milana da pokažemo pravo lice!

01.02.2023

21:15

0

Autor: G. F.

Iskusni as Crvene zvezde želi prekid serije od tri poraza u Evroligi

Nedović nije potonuo posle poraza od Virtusa! Šta da se radi, protiv Milana da pokažemo pravo lice!
Nemanja Nedović - Copyright MN Press

Nisu ovo bili dobri dani za košarkaše Crvene zvezde. Počelo je porazom od Žalgirisa u Kaunasu, nastavljeno možda i najbolnijim od Partizana, a zaključeno u duelu sa Virtusom u Bolonji.

Svaki navijač i igrač Zvezde želi da bude zaključeno baš sa tom utakmicom, pa tako i iskusni as Nemanja Nedović, koji je naglasio da je Virtus iskoristio sve što se moglo iskoristiti, ali i da se taj meč mora zaboraviti.

Sledi gostovanje Milanu (četvrtak, 20.30) u kom Nedović vidi šansu za izlazak iz rezultatske krize.

- Sigurno da dosta toga zavisi od individualne pripreme. Svaki igrač ima svoju individualnu pripremu. Nismo došli na maksimum sa Virtusom iako smo dobro trenirali i dobro pripremili utakmicu. Šta da se radi. Virtus je jako iskusna ekipa pre svega, zna da kazni sve što im se pruži. Mi smo im mnogo pružili i to je to - rekao je Nedović, pa se okrenuo na naredni izazov:

- Sjajno je to što već za dva dana imamo šansu da se iskupimo, da pokažemo dosta bolju igru koju mislim da možemo da prikažemo. Imamo sutra taj put za Milano, pripremu i nadam se da ćemo doći sa mnogo više energije i motiva i pokazati naše pravo lice - zaključio je Nedović.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike