FMP igra za malog Luku: Prihod od ulaznica ide na račun dečaka koji čeka operaciju u inostranstvu

26.01.2023

14:47

0

Autor: 24sedam

Novac od prodaje karata za prvenstvenu utakmicu protiv Crvene zvezde namenjen lečenju malog Luke Stajkovića

FMP igra za malog Luku: Prihod od ulaznica ide na račun dečaka koji čeka operaciju u inostranstvu
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Uprava kluba FMP iz Železnika odlučila je da sav prihod od prodaje ulaznica za njihovu utakmicu sa Crvenom zvezdom uplati na račun malog Luke Stajkovića koji se ori protiv zloćudne bolesti.

U saopštenju FMP navijačima se poručuje:

- Luki Stajkoviću je dijagnostikovan zloćudni tumor na mozgu koji agresivno napreduje i za njegovo lečenje u Srbiji i inostranstvu je potrebno čak 47 miliona dinara. Celokupna situacija je značajno gora, a priča teža ako imamo u vidu da je Luka protekle zime ostao bez oca koji je izgubio bitku sa korona virusom. Luka takođe ima i sestru, a suvišno je reći koliki je heroj njegova majka. Ona i Lukina tetka vode svakodnevnu borbu, onu pravu herojsku, u cilju da Luki obezbede zdrav i normalan život. U ovim redovima zaključićete da je naša pomoć neophodna.

 

 

KK FMP Meridian odlučio je da kompletan od prodaje ulaznica za utakmicu 17. kola regionalnog takmičenja u kojoj se sastaju naš klub i Crvena zvezda Meridianbet ide u ruke porodice Stajković za potrebe lečenja Luke, ističe se se u saopštenju i dodaje:

- Cena ulaznice za utakmicu biće 300 dinara, a na ulaze će biti postavljene i kutije gde će svako u skladu sa mogućnostima moći da dodatno donira novac porodici. Luka nije sam, ima predivnu porodicu i prijatelje u Železniku i Sremčici. On je naš komšija, on je divno dete i njemu je potrebna pomoć. Meč regionalnog takmičenja u kom će se sastati dva tima iz vrha tabele je velika atrakcija sam po sebi, ali borbe na terenu nisu one najveće.

Osvrnimo se svi oko sebe, upoznajmo Luku jer smo mu potrebni. Izgovora nema. Kupite kartu, uživajte u dobroj košarci i pomozite Luki. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite dvoranu u Železniku, postoje i druge mogućnosti da pomognete - zaključuje se u saopštenju.

Pomoć mogu da upute svi na sledeće načine:

SMS 1427 na 3030

Dinarski račun: 160-6000001511388-53

Devizni račun: 160-6000001512030-67

IBAN: RS35160600000151203067

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike