Zvezda je potpisala Kampaca! I dalje mi je neverovatno kako! Savić se otvorio Italijanima

25.01.2023

19:16

0

Autor: D. N.

Nekadašnji košarkaš, sada sportski direktor Partizana bio je gost jednog podkasta, a pričao je i o Teodosiću

Zvezda je potpisala Kampaca! I dalje mi je neverovatno kako! Savić se otvorio Italijanima
Zoran Savić - Copyright MN Press

Zoran Savić je ostavio dubok trag i u italijanskoj košarci, igrajući za timove iz Bolonje, Virtus i Fortitudo. Sadašnji sportski direktor Partizana, a nekada reprezentativac Jugoslavije bio je sagovornik u italijanskom podkastu Sport klub i dotakaao se brojnih tema.

Jedna je bila i Crvena zvezda sa kojom će se crno-beli susresti u petak u utakmici Evrolige. Ekipa koju sada vodi Duško Ivanović izgleda dobro... Bila je konstatacija.

- Promenili su dosta igrača, drugi će se menjati. Našli su finansije, i dalje mi izgleda neverovatno kako su mogli da potpišu (Fakunda) Kampaca - kazao je između ostalog Savić, a komentarisao je i igre Miloša Teodosića, zvezde Virtusa.

- On ima neverovatnu viziju na parketu, razume šta se dešava na terenu čak i pre nego što se stvari dogode. Ne možete od njega da tražite da igra presing po celom terenu i da pogađa najbitnije šuteve u isto vreme. Ima neke greške, ali kada je najbitnije, on pogađa.

Skariolo ga koristi vrlo dobro, daje mu odmor, tako da čuva svežim za finiš sezone - dodao je nekadašnji centar, a zatim odgovorio i na dodatno pitanje.

Da li biste ga stavili u evroligaški tim koji biste vodili?

- Da, volim igrače koji obožavaju da igraju košarku. Mnogi samo trče i skaču, on razume igru, čak i kada izgleda kao da se tek sada probudio. Može da ubaci 30 poena, ali i da promeni utakmicu u dva poteza - zaključio je Savić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike