Dva su razloga zbog kojih je Željko Obradović oprezan pred Studentski centar!

21.01.2023

15:36

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u nedelju od 19.30 (TV Arena sport) gostuju u Morači

Dva su razloga zbog kojih je Željko Obradović oprezan pred Studentski centar!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Između dva veoma važna evroligaška duela košarkašima Partizana dolazi gostovanje u Podgorici. Posle poraza u Valensiji, izabranici Željka Obradovića u nedelju (19.30, TV Arena sport) će istrčati na parket "Morače" protiv Studentskog centra.

- Očekuje nas duel protiv tima koji igra veoma dobru košarku. U Beogradu su u prvom delu sezone odigrali zaista odličnu utakmicu. Vraćajući se unazad, prošle godine smo imali zaista veoma težak duel protiv njih na njihovom terenu. Idemo sa idejom da nas ponovo očekuje veoma teška utakmica i da moramo odigrati veoma dobro ako mislimo da pobedimo – kazao je pred nedeljni regionalni izazov Obradović.

Biće Panter i drugovi u nedelju telom u dvorani „Morača“, ali će im deo misli sigurno biti usmeren ka narednom petku i evroligaškom derbiju protiv Crvene zvezde pred njenim navijačima.

- Studentski centar nismo tako lako pobedili kod kuće. Imamo jedan trening da se spremimo za njih. Moramo dati sve od sebe, pogotovu da pokažemo reakciju nakon poraza protiv Valensije i da se spremimo za ono što nas čeka nakon ove utakmice - poručio je Uroš Trifunović. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike