Zvezda pojačana u Kaunasu, Ivanovića ne plaši vruć doček: Navikli smo da su protiv nas!

18.01.2023

16:57

0

Autor: A. Š.

Iskusni strateg pohvalno govorio o Žagirisu, najavio povratak veoma važnog igrača u rotaciji crveno-belih

Zvezda pojačana u Kaunasu, Ivanovića ne plaši vruć doček: Navikli smo da su protiv nas!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde igraju jedan od najvažnijih mečeva u borbi za mesto koje na kraju ligaškog dela sezone vodi u plej-of Evrolige. Crveno-beli u petak gostuju Žalgirisu (19.00), o kojem je izuzetno pohvalno govorio strateg srpskog i regionalnog šampiona Duško Ivanović.

- Izuzetno važna utakmica protiv ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Protiv svih protivnika u Evroligi su pokazali svoj kvalitet, pobedili su velike rivale. Naročito na svom terenu igraju stabilno, ali mi ćemo da pokušamo da dobijemo – kazao je Ivanović.

Iskusni stručnjak nije preterano želeo da komentariše doček koji će navijači Žalgirisa izvesno prirediti crveno-belima, s obzirom na povećane tenzije između dva kluba koji traju od prošle sezone.

- Navikli smo na pune dvorane i da su protiv nas, to neke igrače motiviše – kazao je Ivanović, koji bi u Kaunasu trebalo da ima igrača više na raspolaganju – Nikolu Ivanovića.  

- Nikola je trenirao juče sa nama, treniraće i danas. Biće u ekipi i nadam se da će moći da nam pomogne – dodao je Duško Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike