Videćemo kada će Kampaco da zaigra: Ivanović misteriozan, prvi put ove sezone javno kritikovao svoje igrače

15.01.2023

21:07

0

Autor: A. S.

Daj 100 odsto, i to je ono što tražim od mojih igrača, neki nisu dali, ali on je dao

Videćemo kada će Kampaco da zaigra: Ivanović misteriozan, prvi put ove sezone javno kritikovao svoje igrače
Duško Ivanović - Copyright Printscreen/Youtube/KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde bili su sigurni večeras na gostovanju u Morači, ekipi Budućnosti i upisali pobedu rezultatom 76:56. Na ovom susretu, pravo nastupa imao je i Argentinac, Fakundo Kampaco, koji je priredio šou.

Posle meča treer crveno-belih, Duško Ivanović je istakao da je zadovoljan, a prokomentarisao je i pravo nastupa Argentinca u Evroligi.

- Veoma sam zadovoljan pobedom, veoma sam zadovoljan kako smo igrali, zadovoljan sam prijemom, publikom. Sve je ispalo dobro, mislim da smo od početka znali šta hoćemo u igri i odbrani i u napadu. Iako moram da kažem, prvi put ove sezone, prvi put ove sezone smo igrali bez tri ili četiri igrača koja nisu imala  dovoljnu maksimalnu koncentranciju i agresivnost da igraju u dresu Crvene zvezde - istakao je Ivanović i dodao da nije očekivao ovako ubedljivu pobedu:

- Nisam očekivao, respektujem ekipu Budućnosti, oni su ozbiljna ekipa i da ima vrlo ozbiljne šanse u Evrokupu, treba im vremena za ova dva nova igrača, ali stvarno smo se dobro spremali, imali smo puno respekta za ekipu Budućnosti.

Pre početka meča, Ivanoviću je upriličen lep doček, a dobio je i dres od svog nekadašnjeg kluba.

- Stvarno super, ja uvek kad dođem ovde, sjajno se osećam, nisam dolazio da igram dugo. Ali ja nekako uzimam, ovaj prijem je topao, tako srdačan, prijem koji sam imao, ja delim sa saigračima koji su bili sa mnom skupa kada smo ušli u Prvu ligu, ima i nekih koji nisu s nama kao što su moj brat Dragan Olibojanić, Nikica Petrović, Nikica Šetulović, ali ima drugih koji su tu, Rakočević, Vlado Đurašković,  Borko Đurović, Budo Nešević, Nikola Antić, Bane Vukićević i nekako mi je to sve bilo i za njih. Mi smo to skupa napravili i sve što sam napravio je što smo bili zajedno u teškim uslovima. Ja to delim sa njima.

Na kraju, Ivanović nije mogao a da ne prokomentariše i Fakunda Kampaca.

- Kampaco znamo svi koji kvalitet ima, ali, iznad svega je veliki profesionalac. Svaki trening odradi 100%, tad možeš i loše da odigraš, ali daj 100 odsto, i to je ono što tražim od mojih igrača. Neki nisu dali, ali on je dao. On je napravio veliku razliku, on će za sada igrati samo ABA ligu, a videćemo šta će biti kad će početi da igra Evroligu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike