Ivanovića preplavile emocije pred derbi protiv Budućnosti: Podgorica je moj grad, to je moj klub!

14.01.2023

15:35

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde najavio okršaj u Morači

Ivanovića preplavile emocije pred derbi protiv Budućnosti: Podgorica je moj grad, to je moj klub!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Dva dana posle velike pobede protiv Monaka u dvorani „Aleksandar Nikolić“, košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu, gde ih u nedelju (19.30) očekuje derbi 15. kola AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti.

- Vraćam se, igraću utakmicu protiv Budućnosti posle čini mi se, tačno 20 godina. Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu Morača za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sa prošao sa mojim saigračima – emotivno je meč najavio trener srpskog i regionalnog šampiona Duško Ivanović.

Iskusni strateg je potom istakao da njegov tim očekuje veoma teška utakmica.

- Budućnost je, pojačana Grinom i O Brajanom, ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane i vrlo strpljivo u napadu - rekao je trener crveno-belih.

Duel u Podgorici biće 55. okršaj Zvezde i Budućnosti, a trenutni skor je 29:25 za crveno-bele.

- Ekipu Budućnosti poznajemo dobro, tim koji je ozbiljno pojačan u međuvremenu, koji igra dobro na svom terenu i jasno je da nas očekuje vrlo teška utakmica. Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov - rekao je kapiten Zvezde Branko Lazić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike