Smailagić razmišlja da bandažira još koji prst: Imam bolje procente šuta!

17.01.2023

16:22

0

Autor: A. Š.

Potencijalni srpski reprezentativac u sjajnom raspoloženju pred gostovanje crno-belih u Valensiji

Smailagić razmišlja da bandažira još koji prst: Imam bolje procente šuta!
Alen Smailagić - Copyright Printscreen/24sedam

Mnogo je Alen Smailagić nedostajao Partizanu od početka tekuće sezone. Tek što se vratio na parket posle višemesečne pauze zbog povrede lista tokom prijateljskog susreta sa Barselonom u predsezoni, mladi krilni centar morao je na novo bolovanje zbog povrede prsta protiv istog rivala u istoj dvorani, ovoga puta u evroligaškom okršaju.

Srećom po potencijalnog reprezentativca Srbije i crno-bele, malerima sa Smailagićem je došao kraj, a Alen iz meča u meč pokazuje da će biti od velike važnosti ekipi Željka Obradovića u nastavku sezone.

- Iz utakmice u utakmicu osećam se sve bolje. Mislim da se to primećuje, da trener i ostali članovi stručnog štaba puno rade na poboljšanju moje igre, van terena i na terenu. Sve ide svojim koracima i u dobrom smeru – kazao je Smailagić pred gostovanje Valensiji i potom uz širok osmeh objasnio koliki mu problem u igri predstavlja zavoj oko povređenog prsta.

- Ni najmanji, razmišljam da bandažiram još koji. Imam bolji procenat šuta.

Istakao je Smailagić da crno-bele očekuje duel sa dobrom ekipom.

- Moramo da napravimo ozbiljan plan igre protiv njih. Mislim da imamo dobar ritam, pronalazimo se na terenu, mi mlađi dobijamo minute i uspevamo da odmorimo iskusnije igrače. Kvalitetna su ekipa, s kojom će biti teško da se igra, ali daćemo sve od sebe da pobedimo. Osećamo se dobro, oni su nam ostali dužni, pokušaćemo da im vratimo – istakao je Alen Smailagić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike