Igokea traži novog trenera! Šok jeste, iznenađenje nije – Dragan Bajić podneo ostavku!

14.01.2023

22:25

0

Autor: A. Š.

Iskusni strateg preuzeo krivicu za loše rezultate kluba iz Laktaša

Igokea traži novog trenera! Šok jeste, iznenađenje nije – Dragan Bajić podneo ostavku!
Dragan Bajić - Copyright MN Press

Sudbina je tako htela, da dojučerašnji prvi suradnik Dragana Bajića, Marko Barac, bude „direktan krivac“ za odlazak iskusnog stručnjaka sa klupe Igokee.

Klub iz Laktaša večeras je doživeo bolan poraz od Mege u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, posle čega je temperamentni strateg na konfrenciji za medije obavestio javnost da napušta klupu Igosa.

- Gledajući poslednje rezultate imali smo šest-sedam poraza zaredom (računajući i Ligu šampiona). Sigurno da nije dobro. I na prethodnoj konferenciji sam rekao da nisam zadovoljan ni sam sobom, a da ne pričam o ostalim stvarima. Upravo sam rekao tim menadžeru Vuku Radivojeviću da preuzimam odgovornost kao trener za sve ove loše rezultate i sebe smatram najodgovornijim za sve što se dešava. Imam obavezu prema ljudima koji me plaćaju i zbog toga sam podneo ostavku. Zbog loših rezultata i svih ovih dešavanja kada je klub u pitanju – istakao je Bajić pred predstavnicima medija.

Sada već bivši strateg Igokee vratio se pre tri godine na klupu kluba iz Laktaša, ali ove sezone stvari nisu pošle onako kako se očekivalo, iako Bajić i dalje tvrdi da je klub oformio dobar tim, sa dobrom energijom.

- Samim tim sam rekao da imamo velikih problema, koje ja kao trener ne mogu da rešim.

Otkrio je harizmatični strateg i da mu je ovo prvi put u karijeri da podnosi ostavku zbog loših rezultata.

- Nije lako, nije jednostavno, ali moram da stavim klub ispred sebe jer verujem da će ovaj potez biti dobar za klub. Hvala i svim ljudima koji su nas bodrili u svakoj utakmici, ljudima u ABA ligi, kolegama na korektnosti, sudijama isto tako. Ako sam nekad prenaglio nešto, ovim putem im se izvinjavam, a nikom ništa ne zameram. To je to – istakao je na kraju emotivne konferencije Dragan Bajić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike