Tristanova noć za pamćenje u jednom video klipu! Pogledajte poteze kojima je Vukčević oduvao Zadar i razgalio Grobare! (VIDEO)

03.01.2023

16:06

0

Autor: A. Š.

Mladi krilni centar odigao najbolji meč u crno-belom dresu

Tristanova noć za pamćenje u jednom video klipu! Pogledajte poteze kojima je Vukčević oduvao Zadar i razgalio Grobare! (VIDEO)
Tristan Vukčević na meču sa Zadrom - Copyright MN Press

Mnogo razloga za zadovoljstvo mogao je da ima Željko Obradović posle premijernog izdanja njegovog tima u 2023. godini. Košarkaši Partizana u ponedeljak uveče prosto su oduvali Zadar sa parketa beogradske Arene (114:77), a ono što je najtrofejnijem treneru Evrope i njegovom stručnom štabu sigurno najvažnije jeste što su konačno ove sezone uspeli maksimalno da rasterete nosioce igre na jednom meču AdmiralBet ABA lige.

Takođe, a i za to bi moglo da se kaže konačno, mladi srpski igrači crno-belih na svojim plećima su izneli gro tereta jednog takmičarskog meča. Balša Koprivica na velika vrata se vratio posle oporavka od loma šake, Alen Smailagić potvrdio je da bi u nastavku sezone mogao da bude značajan faktor u Obradovićevoj rotaciji, dok je dobitnik večeri bio Tristan Vukčević.

Jedan od najtalentovanijih igrača Starog kontinenta došao je prošle godine iz madridskog Reala u Partizan kao veliki zalog za budućnost, što je maestralnim brojkama uspeo da potkrepi u duelu sa Zadrom, kojem je ubacio 25 poena uz indeks korisnosti 32.

Tristanova noć karijere morala je da bude izdvojena i iz marketing tima AdmiralBet ABA lige, koja je u jednom video klipu sublimirala sve ono što je Vukčević uradio tokom meča 13. kola regionalnog takmičenja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike