Kada je bilo najvažnije, imali smo dobra rešenja na oba dela terena! Obradović oduševljen ambijentom u Laktašima, Bajić iskren

25.12.2022

20:14

0

Crno-beli se vratili na vodeće mesto u regionalnoj ligi

Kada je bilo najvažnije, imali smo dobra rešenja na oba dela terena! Obradović oduševljen ambijentom u Laktašima, Bajić iskren
Aleksa Avramović i Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pobedom nad ekipom Igokee sa 96:85 u još jednoj neizvesnoj završinici, koja je mogla pripasti i domaćinu, nastavili su trijumfalni niz, ali se i vratili na prvo mesto AdmiralBet ABA lige.

Kockao se Partizan na tradicionalno teškom gostovanju u Laktašima, ali se nije dao, pa su na kraju poeni Džejmsa Nanelija bili dovoljni za desetu pobedu u takmičenju.

- Ambijent u dvorani je bio neverovatan, a utakmica na izuzetno visokom nivou. Imali smo periode odlične igre, ali je Igokea uspevala da se vrati, uspevala je da preti. U momentima kada je bilo najvažnije, imali smo dobra rešenja u odbrani i napadu, stigli smo do dragocene pobede. Hvala još jednom navijačima, a mi se okrećemo obavezama koje slede - kazao je trener Partizana Željko Obradović.

Pred crno-belima je sada pakleni ritam. Sledi meč sa Bajernom u Evroligi, pa potom i neugodan Zadar u regionalnom takmičenju.

Prenatrpan rasporet ima i Igokea, čiji trener, Dragan Bajić, iskreno govori o duelu sa crno-belima.

- Partizan je zasluženo slavio. Borili smo se od prvog do poslednjeg minuta, nismo se predavali ni kada je Partizan imao dvocifenu prednost, kada smo došli u priliku da stignemo do neizvesne završnice i meča na jednu loptu, napravili smo nekoliko grešaka, a to je izuzetno kvalitetna ekipa Partizana znala i umela da kazni - naglasio je Dragan Bajić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike