Čović progovorio o snu svakog Delije! Kad bi njih dvojica došli...

16.12.2022

20:28

0

Autor: 24sedam

- Još nije gotovo, radimo na tome. Kad bude završeno, ovako ili onako, imaćete informaciju - kazao je prvi čovek Zvezde

Čović progovorio o snu svakog Delije! Kad bi njih dvojica došli...
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Da li će Fakundo Kampaco pojačati Crvenu zvezdu zanima sve navijače crveno-belih. Odgovor iz prve ruke stigao je od predsednika crveno-belih Nebojše Čovića.

- Još nije gotovo, radimo na tome. Kad bude završeno, ovako ili onako, imaćete informaciju. Nismo ni daleko, nismo ni blizu. Luka (Vildoza) je prvo izašao za objavom na Instagramu, a onda ga je podržao Neda (Nedović). To su njiihove želje i to je lep momenat. Ako je reč o hemiji u ekipi, to vam daje dodatni podstrek. Druga stvar... Gledao sam danas neke objave o pričama od 6,9-7 miliona evra. Ljudi odmah napraviše matematiku.

Odmah je to država, odmah je to ovo... Kao što su pre neki dan izašli sa informacijom da je predsednik Vučić odobrio. Ne znam kakva je to mašta vezana za te cifre.

Mada ja i razumem špansku Marku (koja je plasirala vest) jer je onako patriotski naklonjena Realu. Oni nisu, a mi smo bili jasni i izašli sa ponudom, u skladu sa našim mogućnostima. Treba presabrati celu sezonu, videti finansijske mogućnosti. I procenili smo da to možda možemo u ovom trenutku da napravimo i priuštimo. Ali, ponavljam, još nismo ništa završili. Samo, nemojte da se zaluđujete sa tim ciframa.

Kao što se desilo pre neki dan, mislim da je bilo posle pobede nad Partizanom. Jedan član uprave Partizana je pitao jednog našeg prijatelja da li smo za Vildozu stvarno dali dva miliona evra. Dobio je odgovor, ne da to nije istina, nego je znatno ispod milion, za sezonu. Onda je usledio neobičan komentar da je čuo da su za Vildozu tražili dva miliona. 

Imate pokušaja ugrađivanja, ali mi to ne radimo. Pa čak i kad pričaju o Kampacu, odnosno o tih sedam miliona o kojoj se priča, tu su promašili barem četiri puta ili više. I ta cifra koja se pominje nije 2,6 miliona, već 2,1. I ne plaćamo je mi, ali da ne analiziram dalje. To su obaveze iz nekih drugih klubova - kazao je između ostalog Čović u emisiji "Miljanov korner" na Sputnjiku.

- Ja razumem da je to vest, ne samo u Srbiji. Radimo na tome, to ne krijemo, ali ne mogu da pričam dok se ne završi.

Bilo je priče i o Luki Vildozi koji je veoma brzo postao ljubimac navijača. Kako je došao...

- Otvorila se mogućnost, kontaktirali smo menadžere i napravili dogovor. Ni tu nisu bile tačne priče o ciframa, dva, tri, pet miliona evra. Znatno manje od miliona evra po sezoni. On se opredelio za Zvezdu, a to bi moglo da utiče na eventualnu odluku Kampaca.

Takođe je pričao i eventualnom dolasku Miloša Teodosića.

- Miloš i ja smo imali razgovor vezan za ovu sezonu. Miloša, moja porodica i ja smatramo kao da je naše dete. Znamo se odavno, i kada nismo uspeli da napravimo transfer ove godine... Virtus je rekao da date 50, ma 500 miliona, ne puštamo ga. Sve im je bazirano na Teu. Onda je napravljen neki načelni dogovor između Miloša i mene, da to sigurno bude sledeće sezone.

Ali, obojica smo tada rekli, samo daj bože zdravlja. Vremena su takva kakva su, Miloš je pri kraju karijere. Koliko će igrati... On ima urođenu kreaciju... Taj načelni dogovor postoji, ali do juna-jula ima vremena. Da budemo u kompletu, i zdravi - zaključio je Čović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike