Delije, požurite! Ostalo je jako malo karata za duplo kolo Evrolige: Zvezda se oglasila o načinu kupovine ulaznica

11.12.2022

14:17

0

Cela crveno-bela porodica hoće nastavak sjajne serije

Delije, požurite! Ostalo je jako malo karata za duplo kolo Evrolige: Zvezda se oglasila o načinu kupovine ulaznica
Duško Ivanović i ekipa - Copyright MN Press

Crvena zvezda prolazi kroz pravu renesansu od kada je tim preuzeo Duško Ivanović. Crveno-beli su zaređali devet pobeda u svim takmičenjima, uključujući i pet u Evroligi i potpuno su preokrenuli sezonu.

U toj seriji su i dve pobede u večitim derbijima, što je posebno obradovalo navijače. Sada Zvezdi sledi "duplo kolo" u Evroligi, dolaze Žalgiris i Armani, a klub je obavestio navijače da je interesovanje ogromno i da ulaznica skoro više nema.

- KK Crvena zvezda obaveštava sve naše navijače koji žele da dođu i da bodre naš tim u dve izuzetno važne utakmice, da je interesovanje za ove utakmice ogromno, kapacitet dvorane je gotovo rasprodat, jer je izuzetno mali broj karata ostao u slobodnoj prodaji! Već sada, za meč sa Žalgirisom, karata za tribine A,B i C gotovo da više nema, a preostao je mali broj kontingent karata za tribinu D i partere!

Klub podseća da su karte za ove dve utakmice puštene u prodaju već tokom prošle nedelje, i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima našeg partnera tickets.rs, kao i online na posebnoj stranici tickets.rs gde možete izabrati slobodno mesto i putem platne kartice platiti karte! Podsećamo sve online kupce karata da karte kupljene ovim putem važe i sa elektronskog uređaja (telefon) ili odštampana. Budite uz crveno bele u utorak i četvrtak da pokušamo da uz krcate tribine i glasnu podršku cele hale stignemo do novih pobeda! – navodi se u saopštenju crveno-belih.

Zvezdi će sigurno prijati dve utakmice kod kuće, obe se igraju od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" i nije nerealno očekivati da će ovaj fantastični niz potrajati…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike