Zvezda uz oprez čeka Mornar! Malo vremena posle Partizana, opasan protivnik, mnogo kontri, šuteva...

09.12.2022

16:31

0

Autor: D. N.

Nakon subotnje utakmice, crveno-bele očekuje duplo kolo Evrolige i dueli sa Žalgirisom i Armanijem

Zvezda uz oprez čeka Mornar! Malo vremena posle Partizana, opasan protivnik, mnogo kontri, šuteva...
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Crvena zvezda posle pobede nad Partizanom u Evroligi imaće obaveze u AdmiralBet ABA ligi, a u Beograd stiže Mornar. Duel 10. kola regionalnog takmičenja zakazan je za subotu od 18 časova, a duel su najavili trener Duško Ivanović i kapiten Branko Lazić.

- Očekuje nas utakmica sa vrlo opasnom ekipom, koja ima izvanrednu tranziciju i odlične šutere, jasno je da će nam biti veoma teško. Ovom prilikom kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori i njihov rad je zaista za divljenje - rekao je Ivanović, a podsetimo da su duel Zvezde i Partizana uživo gledala pomenuta braća.

MN Press
 

Da protiv Barana neće biti lako svestan je i Lazić.

- Jasno je da je pred nama težak posao, ne samo zbog toga što smo u četvrtak odigrali vrlo tešku utakmicu, već i zbog toga što je pred nama izuzetno dobra ekipa koja igra vrlo brzu košarku, sa mnogo kontri, šuteva.

Osvežićemo se u petak i spremni dočekati ovu utakmicu, drugu u ovom mini ciklusu u kome ćemo odigrati čak četiri utakmice u rasponu od samo sedam dana. Pozivam naše navijače da bez obzira na smanjen kapacitet hale u subotu, dođu i pruže nam podršku - rekao je kapiten crveno-belih.

Nakon subotnje utakmice, ekipu Crvene zvezde očekuje duplo kolo Evrolige i dueli sa Žalgirisom i Armanijem iz Milana. Karte za tu utakmicu nalaze se već u prodaji na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i online.

Za kraj, crveno-beli su apelovali na navijače.

- Utakmica se igra od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a bez obzira na kaznu koja je izrečena našem klubu, i zbog koje nema prodaje pojedinačnih karata, pozivamo sve kojima je crveno-bela boja pri srcu da dođu i pozdrave našu ekipu - navedeno je na sajtu crveno-belih.

 

AdmiralBet ABA liga, 10. kolo:

Petak:

18.00 Igokea - Zadar

Subota:

16.00 MZT - Borac

18.00 Crvena zvezda - Mornar

20.00 Budućnost - Studentski centar

Nedelja:

17.00 Split - Mega

19.00 Cedevita Olimpija - Partizan

Ponedeljak

18.00 FMP - Cibona

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike