Splićani, poklonite se velikom Roku Ukiću! Iskusni bek u žutom dresu do kraja sezone - besplatno!

03.12.2022

23:44

0

Autor: A. Š.

Veliki gest nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca

Splićani, poklonite se velikom Roku Ukiću! Iskusni bek u žutom dresu do kraja sezone - besplatno!
Roko Leni Ukić - Copyright MN Press

Splitom je u subotu prostrujala velika vest - Roko Leni Ukić odlučio je da još nije vreme za odlazak u penziju, pa će do kraja sezone nositi žuti dres. I, kao da to nije bilo dovoljno dobro i veliko za nekadašnjeg trostrukog prvaka Evrope, priča je dobila nastavak koji je dodatno razgalio srca navijača.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u poslednjoj deceniji igraće u Splitu besplatno!

Ukić je prethodna dva meseca trenirao u tajnosti punim intenzitetom, a danas je doneo odluku da se vrati u sastav "žutih", kojima će pomoći već u narednoj utakmici AdmiralBet ABA lige protiv Mornara u Baru, koja je na programu u ponedeljak.

Suvišno je govoriti o Roku, zadovoljstvo je imati ga u ekipi, a sve ovo ostalo sasvim dovoljno govori kakav je čovek. Odluka je zavisila najviše od toga koliko njegovo telo može. I kada je na treninzima video da to ide u pravom smeru dileme nije bilo – kazao je trener Srđan Subotić.

Zadovoljstvo povratkom nije krio ni košarkaš koji je tokom karijere nosio dresove velikana kao što su Barselona, Fenerbahče, Panatinaikos, i koji je imao solidno NBA iskustvo sa Torontom i Milvokijem.

Povratak se dogodio brže od očekivanog usled situacije s povredama. Nije realno da odmah budem na sto posto, ali već mesec dana treniram sa ekipom i verujem da mogu da pomognem. A šta reći, evo moje sezone broj 23, idem dalje, pa ćemo videti gde ću stići – kazao je Roko Leni Ukić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike