Bogdan se vratio! Povreda je prošlost, Srbin odigrao prvi meč od aprila i pomogao Hoksima da savladaju Jokićev Denver! (VIDEO)

03.12.2022

06:27

0

Autor: A. S.

Bek uspešniji od reprezentativnog kolege

Bogdan se vratio! Povreda je prošlost, Srbin odigrao prvi meč od aprila i pomogao Hoksima da savladaju Jokićev Denver! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović - Copyright Tanjug/AP Photo/Hakim Wright Sr.

Košarkaši Atlanta Hoksa noćas su prekinuli niz od četiri pobeda ekipe Denver Nagetsa i slavili sa 117:109, a takođe, slavili su i povratak Bogdana Bogdanovića na teren.

Srpski košarkaš je poslednju utakmicu na terenima NBA lige odigrao krajem aprila, akda je obnovio povredu kolena, zbog koje je kasnije i podvrgnut operaciji.

U prvi mah, delovalo je da će se reprezentativni bek brzo vratiti na teren, ali je on propustio i Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije, a potom i početak nove sezone.

 

 

Noćas je pak pokazao da je povreda iza njega i na terenu proveo 22 minuta. Postigao je pet poena i upisao dva skoka, kao i jednu asistenciju.

Pred njim je period povratka u takmičarski ritam, a nema sumnje da njegov povratak i te kako znači Hoksima, koje čini razigranijom i kompletnijom ekipom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike