Jokić fantastičan, ali zaustavljen niz Denvera: Srbin krvario, Hoksi slavili (VIDEO)

03.12.2022

06:06

0

Autor: A. S.

Somborac nedovoljan Nagetsima

Jokić fantastičan, ali zaustavljen niz Denvera: Srbin krvario, Hoksi slavili (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Hakim Wright Sr.

Nakon četiri trijumfa, zaustavljen je niz Denver Nagetsa i to na gostovanju Atlanta Hoksima sa 117:109.

Uprkos porazu, Nikola Jokić je blistao na terenu, ali njegova fantastična partija bila je nedovoljna ekipi Majka Melouna da upiše trijumf.

U jednom trenutku meča, zaradio je ozbiljnu rasekotinu na ruci, pa je utakmica prekinuta, kako bi lekarska služba sanirala krvarenje. Srećom, nije bilo ništa ozbiljnije, pa je nastavio meč.

Meč je završio sa 24 poena, deset skokova i osam asistencija. Međutim, nije imao podršku saigrača, pa je poraz bio očekivan. Na drugoj strani, konačno se na teren vratio srpski bek Bogdan Bogdanović i na terenu u prvom meču od aprila meseca proveo 22 minuta, a postigao je pet poena i upisao dva skoka.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dižonte Marej sa 34 poena i osam asistencija, a pratio ga je Ej Džej Grifin sa 24 poena.

Hoksima je noćas falio ponajbolji igrač, Trej Jang, dok je na drugoj strani nije igrao Majkl Porter Junior.

Što se pak rezultata tiče, igralo se u serijama, a Atlanta je bila u naletu od prve deonice. Dobro su otvorili meč pred svojim navijačima, i u uvodnim minutima stekli dvocifrenu razliku. Nagetsi su odolevali naletima rivala, pa je drugo poluvreme bilo na "nuli" zahvaljujući poenima Nikole Jokića.

Međutim, u poslednjem kvartalu, Hoksi su stekli dvocifrenu prednost, a Denver ovog puta nije kreirao povratak, pa su morali da se pomire sa porazom nakon četiri trijumfa u nizu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike