Predsednik Srbije obelodanio koliko para od države su dobili večiti rivali: Najviše u Evropi!

20.11.2022

10:04

0

Vučić je komentarisao i uvrede na njegov račun koje se čuju tokom utakmica

Predsednik Srbije obelodanio koliko para od države su dobili večiti rivali: Najviše u Evropi!
Aleksandar Vučić - Copyright TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je ovog jutra u jutarnjem programu TV Prva i tom prilikom je pored dnevnih aktuelnosti govorio i o sportskim temama.

Jedna od njih bila je finansiranje košarkaških klubova, pa je tako pojasnio kako i koliko pomoći su dobili beogradski večiti rivali od države.

- Od košarkaških timova Partizan i Zvezda su timovi koji dobijaju najviše para od države u Evropi. Jasno je da Partizan nije ugrožen jer je dobio i od NIS-a i od Telekoma, ali i od grada, saveza, pa nek uprava kaže koliko je to miliona evra - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u odgovoru na pitanje šta kaže na skandiranje sa dobro poznatom uvredom:

- Jesam li peder što nisam priznao nezavisno Kosovo, ili što gradim auto-puteve, e sad su ljudi napisali ono što je pravi razlog što su pohapšeni koljači, ubice i narko dileri.

Osvrnuo se potom predsednik i na situaciju u fudbalskoj Superligi, pa prokomentarisao zašto nema saopštenja iz Partizana.

- I kad bi izdali neko saopštenje bolje da ga ne izdaju. Svi oni rade jednu pokvarenu stvar. Kada pobedi Zvezda u Surdulici iz nepostojećeg faula, sudije kradu za Zvezdu. Ali samo nedelju dana pre toga, u Topoli, kada imate čistu krađu u korist Partizana, tišina. Čak i u medijima. I obrnuto. I jedni i drugi će da vam objasne kako je država za sve kriva - rekao je Vučić, pa na konstataciju da su ovde u pitanju zaista ozbiljne stvari, dodao:

- Pa šta ih briga. Konstatovali su da je bilo fantastično. Pojaviće se jednom u emisiji kad im nešto zatreba i reći da im je država mnogo pomogla, a onda će da sednu sa navijačima i da kažu: Nemojte samo da vičete uprava napolje, sve vičite protiv ovoga, on nam je kriv. Jer ako smenite nas, onda će SNS da postavi neke budale koje će namerno da unište Partizan. Sve je tako.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike