Partizan se bori za pobedu do samog kraja! Vezenkov zna šta je Olimpijakosu potrebno da zaustavi zahuktali Valjak!

10.11.2022

07:29

0

Autor: 24sedam

Iskusni košarkaš crveno-belih ceni beogradski tim

Partizan se bori za pobedu do samog kraja! Vezenkov zna šta je Olimpijakosu potrebno da zaustavi zahuktali Valjak!
Saša Vezenkov - Copyright Profimedia

Da je Partizan u nešto bolje kadrovskom stanju, večerašnji (20.00) okršaj u dvorani „Mira i prijateljstva“ mogao bi da se okarakteriše kao jedan od derbija 7. kola Evrolige.

Ipak, crno-beli, što zbog povreda (Avramović, Smailagić, Koprivica, Eksum), što reprezentativnog prozora (Anđušić i Trifunović) u Pirej na megdan Olimpijakosu stigli su sa samo osam igrača, što bi trebalo značajno da olakša posao izabranicima Jorgosa Barcokasa.

Zdravstveni bilten Partizana, dodatno opterećen nedovoljno spremnim Joanisom Papapetruom (u utorak uveče se požalio na povišenu temperaturu), međutim u redovima crveno-belih ne izaziva posebnu pažnju. Sudeći prema rečima trenera Jorgosa Barcokasa i jednog od najboljih igrača ekipe Saše Vezenkova, Olimpijakos se sprema za meč kao da Valjak u najjačem sastavu dolazi u njihovu kuću.

- Biće to veoma zahtevna i teška utakmica, protiv tima koji je postigao neke veoma važne rezultate u poslednjim utakmicama – istakao je u najavi meča Vezenkov, pa dodao:

- Znamo da Partizan ima jezgro od šest, sedam igrača koji igraju veoma čvrsto i bore se za pobedu do samog kraja u svakoj utakmici. U dva od tri meča koje su dosad izgubili, vodili su većinu vremena.

Sjajni as Olimpijakosa zna šta je njegovom timu potrebno kako bi zaustavili zahuktali Valjak.

- Moramo da obratimo pažnju na tempo igre, da uskladimo njihov intenzitet i da igramo sa 100% kako bismo posle dva poraza došli do pobede pred našim navijačima protiv veoma dobrog tima – kazao je Saša Vezenkov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike