Ozbiljno pojačanje za Zvezdu: Vildoza odigrao samo dve utakmice i postao MVP!

02.11.2022

14:28

0

Argentinac dobio titulu najboljeg košarkaša za mesec oktobar u AdmiralBet ABA ligi

Ozbiljno pojačanje za Zvezdu: Vildoza odigrao samo dve utakmice i postao MVP!
Luka Vindoza MVP - Copyright Igokea/Nikola Vuruna

Argentinac Luka Vildoza već je postao miljenik "delija".

Košarkaš Crvene zvezde je u dva meča, koja je odigrao za crveno-bele u AdmiralBet ABA lige prosečno beležio 16, 5 koševa, uz šest asistencija, što mu je bilo dovoljno da dobije titulu najboljeg igrača za mesec oktobar u regionalnom takmičenju.

On je za zvanični sajt AdmiralBet ABA ligu pričao o tome koliko mu je pomoglo što je dosta pričao sa trenerom Vladimirom Jovanovićem.

- Ono što mi je mnogo pomoglo je prilika da razgovaram sa glavnim trenerom pre nego što sam stigao u Beograd. Dao mi je potrebno samopouzdanje i stavio do znanja da me tim želi. Kada sam stigao, ceo tim me je podržao da na terenu pokažem za šta sam sposoban. Takođe, ceo klub mi je pomogao da se osećam kao kod kuće i da se integrišem u okruženje na najbolji mogući način - objasnio je Argentinac.

Vildoza se dotakao i regionlanog takmičenja, napominjući da se radi o izuzetno kvalitetnom takmičenju.

- Iako sam do sada odigrao samo dve utakmice u regionalnom takmičenju, moj utisak je da je liga zaista, zaista teška. Dosta kvalitetnih ekipa.

On očekuje da Crvena zvezda u AdmiralBet ABA ligi može da odbrani titulu.  

- Imamo tim, koji će se sigurno boriti za vrh. Uostalom, ove sezone smo i dalje neporaženi. Ako nastavimo da radimo na način na koji smo radili u poslednje vreme, možemo da budemo zaista tvrd tim. Zajedno možemo da uradimo neke dobre stvari i da se borimo da još jednom osvojimo šampionat - zaključio je  Vildoza.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike