Zvezda će sad da se "pobije" u Evroligi! Nedović se naoštrio nakon trijumfa na teškom terenu!

31.10.2022

21:37

0

A ima i jednu želju za sebe

Zvezda će sad da se "pobije" u Evroligi! Nedović se naoštrio nakon trijumfa na teškom terenu!
kkcz-bayern-082 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde večeras su nakon drame savladali ekipu Igokee na zatvaranju petog kola AdmiralBet ABA lige sa 76:70. Imali su crveno-beli više isksutva i sreće u poslednjim minutima kada je usledila penal završnica, a u ključnim trenucima siguran je bio Nemanja Nedović.

Srpski bek je nakon drugog meča po povratku u Zvezdu, govorio i o pobedi nad Bajernom, te narednom gostovanju u Monaku.

Nedović je najpre istakao da je pobeda u Aleksandrovcu učinjena na jednom od najtežih gostovanja.

- Sigurno da novo nije bila lepa pobeda, ali mi se svidelo kako se ekipa borila kad god je Igokea imala malu seriju. Uvek smo imali odgovor na to u pravom trenutku tako da jako bitna pobeda. Nemam puno iskustva igranja ovde, ali mislim da je ovo jedan od najtežih terena za igranje u gostima. Treba da nastavimo da gradimo našu igru i to je to - rekao je Nedović.

Iskusni poenter letos je stigao na Mali Kalemegdan, ali je zbog povrede na Eurobasketu, prve minute odigrao tek prošle nedelje, u evroligaškoj pobedi protiv Bajerna.

- Sve je što se tiče kluba stvarno super. Dali su mi dosta vremena da dođem do nivoa da mogu da igram utakmice. Ja sam zahvalan na tome. Danas se videlo da mi nedostaju utakmice i snage. Noge su i dalje teške, ali nisam zabrinut. Mislim da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje samo da me zdravlje posluša.

Na kraju, Nedović je istakao i važnost pobede nad Bavarcima, ali se dotakao i duela koji sledi, sa ekipom Monaka.

- Mnogo nam znači ta pobeda, a zbog toga je bilo bitno i danas pobediti da se uđe u neku naviku i da jednostavno gradimo taj mentalitet. Sada idemo u Monako jednoj jakoj ekipi pa ćemo da vidimo, idemo da se ‘pobijemo’ tamo - naveo je Nedović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike