Trinkijeri je već dobro upoznao Delije i "Pionir"! Uz sve to, Bajern se nada prošlosezonskoj reprizi!

27.10.2022

15:32

0

Autor: 24sedam

I prošle sezone na startu su imali učinak 0-4

Trinkijeri je već dobro upoznao Delije i "Pionir"! Uz sve to, Bajern se nada prošlosezonskoj reprizi!
Andrea Trinkijeri - Copyright MN Press

Posle poraza od Olimpije iz Milana, Barselone, Virtusa i Fenerbahčea košarkaši Bajerna stižu u Beograd. Nemački tim će pokušati da prekine loš niz u duelu sa Crvenom zvezdom koja takođe još nije osetila draž pobede.

Na klupi Bavaraca biće Andrea Trinkijeri koji je dobro upoznao dvoranu "Aleksandar Nikolić", nekadašnji "Pionir", kao i navijače Zvezde pošto je bio trener Partizana.

- Očekujem tešku utakmicu u jednoj od najlegendarnijih dvorana u Evropi. Znamo šta nas čeka jer ćemo biti u istoj situaciji kao prošle godine (i tada početak sa 0-4). Moramo da se koncentrišemo na stvari koje možemo da kontrolišemo. To su naša igra i kako ćemo da rešavamo stvari - kazao je Trinkijeri za klupski sajt.

U Bajernu se nadaju reprizi od prošle sezone. I tada su počeli sa četiri poraza, ali su onda gostovali Žalgirisu koji takođe nije imao pobedu. I upisali su Nemci tada trijumf.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji, još se ne definitivno ne zna na koga će Italijan moći da računa. Ostaje da se vidi da li će spremni biti Isak Bonga, Elajas Heris, Džejson Grin, Ogastin Rabit, Žan Mark Šiško i Otelo Hanter. Pomenuta šestorka ima problema sa povredama, odnosno prehladom.

Ali nema sumnje da će zaigrati Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz.

Na sajtu Bajerna takođe se spominje novo pojačanje Luka Vildoza, a priča se i o Nemanji Nedoviću koji se oporavlja od povrede. Spominje se i Hasan Martin kao iskusni evroligaški igrač, kao i Ognjen Dobrić.

Utakmica je na programu u petak, od 19 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike