Zvezda juri prvi trijumf u Evroligi, a trener Jovanović se dotakao Nedovića i Adamsa!

26.10.2022

16:52

0

Crveno-beli u petak (19.00) dočekuju ekipu Bajerna, koja takođe nema trijumf u ovom takmičenju

Zvezda juri prvi trijumf u Evroligi, a trener Jovanović se dotakao Nedovića i Adamsa!
Vladimir Jovanović - Copyright AdmiralBet ABA liga/KK Crvena zvezda/ Đorđe Kostić

Košarkaši Crvene zvezde u petak (19.00) dočekuju Bajern u 5. kolu Evrolige sa željom da stignu do prvog trijumfa u ovom takmičenju. 

Trener crveno-belih Vladimir Jovanović ističe da su Bavarci u istoj poziciji kao i srpski predstavnik i da će i oni biti jako motivisani da slave u Beogradu.

- Bajern je rezultatski u situaciji istoj kao i mi, biće jako motivisana i željna da prekine negativni niz. I mi imamo svoje ambicije, igramo na domaćem terenu, pred našom publikom. Nadam se da ćemo pre svega biti zdravi i spremni. Ako tako bude, igraćemo sa velikim požrtvovanjem i energijom - rekao je Jovanović.

Trener Zvezde pričao je i o povratku Nemanje Nedović, kao i situacije  oko Džejlena Adamsa koji ne trenira sa ostatkom tima.

- Svakim danom šanse rastu, ali do samog početka utakmice ne možemo da znamo u kojem obimu možemo da koristimo Nemanju. On je jako motivisan, dobro trenira, ali mi moramo da budemo oprezni. Zdravlje igrača je na prvom mestu. Što se tiče Adamsa, on ima virus i zato nije sa ekipom na treningu - zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike