Mijailović potpisao važan ugovor za Partizan i dao informaciju koja će obradovati selektora Pešića

26.10.2022

11:54

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek crno-belih saopštio plan kluba za naredni "FIBA prozor"

Mijailović potpisao važan ugovor za Partizan i dao informaciju koja će obradovati selektora Pešića
ostoja partizan3 - Copyright KK Partizan

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović danas je u prostorijama kompanije Naftna industrije Srbije potpisao novi ugovor o poslovnoj saradnji koja traje već 18 godina.

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS, naveo je da će kompanija nastaviti da podržava crno-bele.

- Tajna uspeha našeg partnerstva je u tome da delimo iste vrednosti. I jedni i drugi pred sebe postavljamo najviše ciljeve i ne plašimo se novih izazova. Naša odlučnost i upornost su put ka novim pobedama. U ovoj važnoj sezoni, našim prijateljima iz Košarkaškog kluba Partizan želimo svu sreću i uspehe, tokom svih takmičenja u kojima učestvuju. NIS će i dalje biti uz vas, jer zajedno uvek možemo ostvariti više - rekao je Tjurdenjev.

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet je zahvalio NIS-u na višegodišnjoj saradnji i ocenio da bez takve podrške klub ne bi mogao da nastupa u elitnom evropskom takmičenju – Evroligi.

KK Partizan
 

- Naša saradnja traje duže od 15 godina i za taj period smo prošli i lepe i teške trenutke. Ono što je važno jeste da je NIS sve ove godine ostao uz nas i da nas je podržavao, jer bez takvih sponzora mi verovatno ne bismo mogli da se takmičimo. Ja sam Vam prošle godine obećao da ću Vam ove godine pokloniti loptu sa znakom Evrolige i sada sam ponosan što mogu da ispunim svoje obećanje.

Mijailović je uputio reči zahvalnosti i Republici Srbiji na svim ulaganjima u srpski sport, zatim navijačima crno-belih koji su podržali klub kupivši 11.500 sezonskih karata i svim državnim i privatnim sponzorima Partizana. 

Tom prilikom prvi čovek crno-belih rekao je da će za predstojeće FIBA reprezentativne prozore, njegov klub dati sve svoje igrače na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću, uprkos tome što Partizan očekuje utakmica u Evroligi protiv Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike