Partizan ubedljiv, Obradović video probleme! Odbranom smo mnogo napravili, napadom nisam zadovoljan!

24.10.2022

21:34

0

Autor: 24sedam

Treneru crno-belih se nisu svidele pojedine odluke njegovih izabranika

Partizan ubedljiv, Obradović video probleme! Odbranom smo mnogo napravili, napadom nisam zadovoljan!
željko - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Košarkaši Partizana savladali su Mornar u Baru sa 83:62, ali nisu u potpunosti zadovoljili trenera Željka Obradovića.

Trofejni stručnjak detaljno je posle meča analizirao igru, ali je izlaganje na konferenciji za medije počeo na zanimljiv način:

- Prvi utisak je možda onaj koji je i najvažniji, a to je gostoprimstvo na koje smo naišli ovde u Baru. Želim da se zahvalim braći Pavićević na fantastičnoj dobrodošlici, odnosu među dva kluba i među nama lično. Hvala i navijačima Partizana i navijačima Mornara. Bilo je lepo veče.

Pobedu su crno-beli, po treneru Obradoviću ostvarili zahvaljujući defanzivi. Na drugom delu terena video je mnogo stvari koje mu se nisu svidele.

- Zahvaljujući agresivnosti u odbrani smo dosta toga napravili, na momente je izgledalo veoma dobro, ali je bilo i loših trenutaka. Ono čime apsolutno nisam zadovoljan je naša igra u napadu. Igrali smo nervozno, pravili neverovatne odluke i tome ćemo sigurno razgovarati na prvom sledećem treningu.

I pre meča se najviše pričalo o Deronu Raselu, momku koji je sezonu počeo serijom susreta sa po 40 postignutih poena.

- Jasno je koliko je Rasel bitan za Mornar. Ekipa je radila, igrala se kolektivna odbrana, naravno da sam zadovoljan tom činjenicom. Čestitke mom timu na angažmanu, želji i volji i veliko delu utakmice dobroj odbrani!

Kada je reč o napadačkim problemima, izdvojila se neslavna statistika kapitena Kevina pantera koji nije pogodio nijednom iz deset pokušaja. Obradović ocenjuje da to nije problem o kom priča.

- Rekao sam i ekipi u poluvremenu, Panter je sve uradio rezonski i bio je najmanji problem na ovoj utakmici što se tiče napada. To su sve bili otvoreni šutevi, o tome pričam. Ostali su imali problem sa nerezonskim šutevima, sa dodavanjem lopte, četiri faula smo napravili u napadu. Nije njegov problem što je promašio, to je problem moj kao trenera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike