Savićeva reč na proveri: Kampacov menadžer prokomentarisao vest o interesovanju Partizana za Argentinca!

25.10.2022

12:38

0

Autor: 24sedam

Sportski direktor Partizana nedavno je demantovao priče o interesovanju crno-belih za usluge iskusnog argentinskog pleja

Savićeva reč na proveri: Kampacov menadžer prokomentarisao vest o interesovanju Partizana za Argentinca!
kampaco - Copyright MN Press

Kada je nedavno sportski direktor Partizana Zoran Savić rekao da se njegov klub nije raspitivao za Fakunda Kampaca na društvenim mrežama su se pisali razni komentari, počev od onih koji su u njegovim rečima prepoznali dobijenu "pedalu", do toga da se stvar kuva i da nije isključen transfer Argentinca u klub iz Humske.

Sve je to potvrdio sada i Kampacov menadžer David Karo, budući da se Argentinac posle selidbe iz Denvera našao u Dalasu, sa Lukom Dončićem uz kojeg je igrao u Real Madridu.

- "Faku" nam je rekao otpočetka da mu je prva opcija NBA, druga opcija NBA, treća opcija NBA i četvrta Evropa, bilo Real Madrid ili neki drugi klub - rekao je Karo.

- Imali smo nekoliko zainteresovanih franšiza. U Golden Stejt je mogao da pređe u zavisnosti da li će se Igudala vratiti. Imali smo i Lejkerse sa kojima smo pričali 20 puta i bilo je blizu, ali su se oni odlučili za Šrudera.

MN Press
 

Kampaco je završio u Dalasu, a mali uticaj na transfer imao je i sam Dončić.

- Evropa je bila plan B. To se ne može porediti sa NBA. U košarci je tako. "Faku" je oduvek želeo da igra u NBA. U Evropi Madrid je imao pravo da parira svakoj ponudi koja mu dođe iz Evrope. Zbog problema sa budžetom, u Evropi možete razgovarati samo sa pet timova. Iz cele Evrolige. Svi znamo ko su oni. Bile su i neke glasine. Sa Partizanom nismo kontaktirali, niti su nas kontaktirali - rekao je Karo.

Prošle sezone argentinski bek je prosečno beležio 5,1 poen, 1,8 skokova i 3,4 asistencije po utakmici na 65 mečeva odigranih za Denver.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike