Real nije nepobediv! Zvezdino veliko pojačanje spremno da zaigra u madridskom "Wizinku"

20.10.2022

12:42

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli pred četvrti duel u Evroligi ove sezone

Real nije nepobediv! Zvezdino veliko pojačanje spremno da zaigra u madridskom "Wizinku"
kkcz - Copyright KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Madrid gde ih u petak od 20.45 očekuje meč 4.kola Evrolige protiv jednog od favorita za najviši plasman ekipe Reala.

Crveno-beli će u četvrtak uveče trenirati u "Wizink“ dvorani u kojoj će u petak uveče odigrati utakmicu protiv ekipe koju su znali u prošlosti da iznenade upravo na njenom parketu.

Vremena za bilo kakvu analizu utakmice u Vitoriji nema, duplo kolo donosi ubrzan ritam u kome je prvi cilj osvežiti ekipu i pripremiti je za naredni meč, u kome će Crvena zvezda igrati bez Nemanje Nedovića, ali će debitovati Luka Vildoza, argentinski plejmejker koji je registrovan i može da nastupa u svim takmičenjima.

- Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu, i još pojačana sa nekoliko izvanrednih individualaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Za početak želimo da odigramo dobru utakmicu, bolju od one prethodne u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo - rekao je trener crveno-belih koji je najavio Vildozu u protokolu na sutrašnjoj utakmici.

KK Crvena zvezda
 

Kapiten Branko Lazić obećava veliku borbu:

- Prvo duplo kolo Evrolige, znamo ime, rejting i kvalitet protivnika, ali sigurno nećemo izaći na teren sa namerom da se predamo, već da odigramo dobru utakmicu, i ako se ukaže šansa dođemo do rezultata. Nismo još kompletni, polako sklapamo tim posle povreda, ni raspored koji je izuzetno težak na startu EL sezone nam ne ide u prilog. Ali, idemo korak po korak, očekuje nas još mnogo utakmica i potrebno je malo strpljenja da budemo na nivou koji svi želimo. O Realu ne treba trošiti reči, izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji od bekova do centara. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo zašta će to biti dovoljno u ovom trenutku - rekao je Lazić.

Ekipa će trenirati u „Wizink centru“ u četvrtak uveče, kao i na dan utakmice, a povratak u Beograd planiran je za subotu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike