Partizan je plakao jednu noć, sve što sada želi je pobeda: Lesor ne želi da čuje za reč "umor"

19.10.2022

18:13

0

Crno-beli sada žele samo trijumf

Partizan je plakao jednu noć, sve što sada želi je pobeda: Lesor ne želi da čuje za reč "umor"
viber_slika_2022-10-19_20-10-49-049 - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Matijas Lesor je uz Zeka Ledeja bio najbolji u bolnom porazu od Olimpije Milano, ali izgubljene utakmice se ne slave, a i nema se vremena. Na redu je priprema za Virtus.

Lesor je odigrao 39 minuta, ali "umor" nije reč koja se nalazi u njegovom rečniku.

- Očekujemo prvu pobedu, to je sve što sada želimo. Poslednje dve evroligaške utakmice su bile mnogo bolje nego prva, samo treba da pronađemo načina da zatvorimo utakmicu. Nisam umoran. Srećan sam što sam na terenu, što mi trener veruje i srećan sam što sam ovde. Ne želim da pričam o umoru sada.

Da li misliš da će tvoje telo izdržati napor kao sinoć?

- Uradiću sve, ne znam kako će moje telo reagovati, nemam predstavu. voleo bih da mogu da vam kažem, ali nisam siguran. Izaći ću na teren sa velikom željom.

Lesor iz utakmice u utakmicu igra bolje, a protiv Milana je bio posebno dobar u odbrani, gde je imao i lopte ukradene direktno iz ruku rivala. Neka posebna motivacija ili…?

- Nemam posebnu motivaciju, tako ja igram. Samo sam prilagodio igranju, imali smo defanzivnih rotacija pa sam ja ostao na bekovima. Iskoristio sam to da budem agresivan na njemu. Oni igraju posebne akcije gde visoki igrač prenosi loptu, nema mnogo timova u Evropi koji to mogu. Ja mogu da igram presing na bilo kom visokom igraču u Evroligi. Osećam se dobro i radiću sve što mogu da pobedim.

Kako dva uzastopna poraza u neizvesnim završnicama utiču na moral ekipe.

- Teško je bilo sinoć, ali danas se okrećemo Bolonji. Gledali smo video, šta smo grešili, sada moramo da uradimo te stvari bolje, treba da upamtimo to. Plakali smo jednu noć, sad idemo dalje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike