Željko Obradović utučen posle poraza, osmehnuo se tek kada je pomenuo njih: Mesina imao lepe reči za crno-bele

18.10.2022

21:07

0

Partizan je sada na tri poraza

Željko Obradović utučen posle poraza, osmehnuo se tek kada je pomenuo njih: Mesina imao lepe reči za crno-bele
0MET1614 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana večeras su trećem kolu Evrolige igrali prvi meč elitnog takmičenja pred svojim navijačima, ali su nažalost rastužili punu beogradsku Arenu.

Nakon preokreta, ekipa Olimpije iz Milana je slavila sa 80:75, a posle drame u finišu, Željko Obradović je kratko sumirao utiske i naveo da zna šta je odlučilo pobednika.

- Bez ikakve dileme, izgubljene lopte. One su nas "ubilo" u pojam. Počeli smo drugo poluvreme na neverovatan način, upravo su te izgubljene lopte i odlučile pobednika. Naravno, čestitke Milanu. I... hvala našem divnom narodu! - zahvalio se Obradović "grobarima" na sjajnoj podršci, u kratkoj izajvi za Evroliga TV.

Trofejni stručnjak je izjavu započeo utučenog izraza lica, a osmehnuo se tek na pominjanje navijača.

Obradovićev kolega koji predvodi italijanski sastav, Etore Mesina, govorio je pre stratega crno-belih.

- Moram najpre nešto da vam kažem. Kazna je kada trener posle poraza treba da stane ovde i pred vama (Evroliga TV) nešto priča o meču, odmah po završetku. Treba misliti o tome kroz šta prolazi trener ekipe koja je izgubila - rekao je šef stručnog štaba Armanija, pa o samom meču kratko dodao:

- Imali smo užasan start, sigurno je na to uticala atmosfera, ali i to što je Partizan bio izuzetno agresivan. Ipak, vremenom smo se navikli na fizički aspekt ovog meča. Moji igrači su sjajno reagovali, oni su trijumf i izvojevali. Oni su ti koji pobeđuju... Treneri gube mečeve - zaključio je Mesina.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike