Zvezde Majamija oduševljene Jovićem! Igra sa startnom petorkom pokazala koliko je pametan, a evo i snimka za sve njegove navijače! (VIDEO)

13.10.2022

06:11

0

A tek će napredovati kad krene sezona

Zvezde Majamija oduševljene Jovićem! Igra sa startnom petorkom pokazala koliko je pametan, a evo i snimka za sve njegove navijače! (VIDEO)
Nikola Jović - Copyright Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee

Mladi Nikola Jović nedavno je stigao u Sjedinjene Američke Države i polako ali sigurno gradi put u prvoj NBA sezoni.

Tokom pripremnih mečeva, bivši krilni igrač Mege, prikazuje napredak. Ima ga nas vim delovima terena, pa i ne čude pozitivni komentari na njegov račun.

Protekle noći je njegov Majami Hit bio bolji od Nju Orleans Pelikansima sa 120:103, a Jović je meč završio sa šest poena, četiri skoka i dve asistencije, za 11 minuta koliko je proveo na terenu.

Na zvaničnom Tviter nalogu Majamija, osvanuo je snimak, koji je, kako je istaknuto, posvećen njegovim navijačima.

- Malo sadržaja za sve Jovićeve navijače - navodi se u objavi.

Nizali su se komentari ispod snimka, a avijači su poručili da je „Ovo ono što ljudi žele“.

Na njegove kvalitetne partije, imuni nisu ostali ni Džimi Batler, koji je prokomentarisao kako se na ovom meču Jović uklopio sa starterima. 

 

 

- On je strašno pametan, iako još nije završio srednju školu. Igra tako košarku šutira i dodaje i mislim da će što više bude igrao biti sve spremniji da igra sa starterima. Mislim da će napredovati kako bude imao više utakmica protiv različitih igrača, ali za sada mu ide dobro - rekao je Batler. 

Pohvale su potom stigle i od startnog centra Majamija Bema Adebajoa.

- Čoveče on je sjajan košarkaš, stvarno to volim kod tog mladića. On je jedan od onih momaka koji uspeva da shvati stvari u hodu i kada je bio sa nama u prvoj postavi znao je tačno gde da ide, sve je shvatao u toku meča, otvarao nam je prostor - zaključio je Adebajo. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike