Partizan ima najbolji tim u poslednjih 10-15 godina, biće frke! Ivanović analizirao prvu sezonu u Zvezdi i težine dresa (VIDEO)

10.10.2022

13:28

0

Plej crveno-belih zna i kako se pravi hemija u ekipi

Partizan ima najbolji tim u poslednjih 10-15 godina, biće frke! Ivanović analizirao prvu sezonu u Zvezdi i težine dresa (VIDEO)
Nikola Ivanović - Copyright MN Press

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Ivanović u opširnom i zanimljivom intervjuu za zvanični sajt kluba dotakao se brojnih interesantnih tema o prvoj sezoni među crveno-belima.

Ivanović je govorio i o početku nove sezone, kako u AdmiralBet ABA ligi, tako i u Evroligi, ali i o večitom beogradskom rivalu, Partizanu.

- Biće veoma teško. Evroliga je bez Rusa izuzetno kvalitetna, svi igrači su otišli po ostalim timovima. ABA liga je napravila skok na listi 10 najboljih u Evropi. Ekipe iz regionalnog prvenstva su takođe veoma kvalitetne. Partizan ima najbolji tim u poslednjih 10-15 godina. Biće dosta frke, svega, ali bitno je držati se zajedno, davati sve od sebe i nadamo se da će se videti plodovi našeg rada - rekao je Ivanović i dodao:

- Specifično je kada se promeni trener i par igrača. Potrebno je tokom priprema i početnih utakmica, koje nisu merilo, ulagati dodatan napor tokom svakog trenutka da bi što pre došli do željenog rezultata. Da napravimo hemiju, da se tačno zna ko šta radi i što je najbitnije, da naviknemo jedni na druge. To su nove ličnosti u našim životima.

Dotakao se, takođe i pritiska koji nosi Zvezdin dres.

- Sobom nisam nikad zadovoljan. Dosta stvari se izdešavalo prethodne sezone, bio sam pod većom tenzijom nego ranije. U Zvezdi je drugačije, sve oči su uprte u tebe, svaka utakmice se analizira od strane 4.000.000 ljudi i to nosi određenu težinu. Na kraju je sve ispalo super. Bila je to najuspešnija sezona za mene u karijeri.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike