Vreme je za prvi veliki derbi AdmiralBet ABA lige: Zvezda dočekuje Budućnost uz samo jedan trening

09.10.2022

14:39

0

Ambicije crveno-belih se uopšte ne menjaju

Vreme je za prvi veliki derbi AdmiralBet ABA lige: Zvezda dočekuje Budućnost uz samo jedan trening
Luka Mitrović i Nikola Topić - Copyright AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanovic

Na redu je prvi veliki derbi AdmiralBet ABA lige ove sezone – Crvena zvezda dočekuje Budućnost u meču koji zatvara drugo kolo.

Duel dva tima koja su poslednjih godina razvila veliko rivalstvo igra se u ponedeljak od 18 sati, samo tri dana nakon početka Evrolige. Samo jedan trening u međuvremenu nije dovoljno, ali se ambicije u redovima šampiona ne menjaju, kako kaže trener Vladimir Jovanović.

- Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su sedam dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića.

Stefan Lazarević prenosi "recept" za trijumf:

- Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni.

Zvezda podseća da je i za ovu utakmicu na snazi kazna lige zbog loše organizacije druge utakmice finalne serije prošle sezone. To znači da će kapacitet hale biti ograničen. Zbog toga kao i na utakmici sa MZT-om važe ista pravila i smeštaj svih gledalaca, vlasnika sezonskih i dnevnih karata.

Zatvoreni su deo plave lože iza gostujuće klupe i deo VIP lože. Zatvoreni delovi su obeleženi žutom bojom:

KK Crvena zvezda
 

Vlasnici Plava lože desno smeštaće se u Plavu ložu levo, dok će vlasnici VIP lože svi ovoga puta biti smešteni u levoj polovini sektora. Svi ostali vlasnici sezonskih i dnevnih karata sedeće na svojim mestima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike