Partizan - uvek prvi, uvek ispred svih! Moćna akcija crno-belih, ovo niko u Evropi nikad nije uradio!

05.10.2022

15:17

0

Autor: 24sedam

KK Partizan pušta prvu NFT kolekciju inspirisanu osvajanje titule prvaka Evrope 1992. godine

Partizan - uvek prvi, uvek ispred svih! Moćna akcija crno-belih, ovo niko u Evropi nikad nije uradio!
FeT7Ki3X0AAoNpb3 - Copyright kkpartizan.rs

Košarkaški klub Partizan nastavlja sa ispisivanjem istorije i na svom zvaničnom sajtu obaveštava o akciji koja do danas nije viđena!

"Uvek prvi, uvek ispred svih", glasi jedan od stihova navijačke pesme starijeg datuma! Upravo ovi stihovi, primenljivi su na ono što će se desiti večeras! 

Prva NFT kolekcija KK Partizan, inspirisana osvajanjem Evrolige 1992. godine, biće dostupna putem zvanične mobilne aplikacije kluba, večeras od 20 časova! Kolekciju čini 15 umetnina iz slavne godine - 12 fotografija šampiona iz Istanbula i tri video snimka najemotivnijih momenata!

 

 

Na ovaj način, Partizan postaje prvi košarkaški klub u Evropi koji na tržište plasira svoja NFT dobra. Nakon tokena, sada je vreme došlo za novi digitalni korak!

Ovako crno-bela košarkaška grana najavljuje večerašnji početak neke nove priče, a zatim sledi i objašnjenje kako doći do NFT.

 

 

- Svaki navijač može učestvovati u licitaciji i postati vlasnik autorskih prava odabranog NFT-a. Prava se potvrđuju putem digitalnog koda koji se dobija pri samoj kupovini. Od trenutka prve ponude, licitacija traje 48 sati, da bi sa istekom 48. sata ponuđač najveće vrednosti postao vlasnik autorskih prava. 

Do NFT kolekcije KK Partizan Mozzart Bet možete doći večeras od 20 časova kroz zvaničnu mobilnu aplikaciju kluba. 

Prva NFT kolekcija, ujedno je i najava nastavka saradnje sa kompanijom Blocksport, uz čiju pomoć će crno-beli lasirati nove NFT kolekcije u budućnosti - stoji na sajtu KK Partizan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike