Partizan nagradio najbolje za svoj rođendan: Sezonske za košarku i kompleti opreme (FOTO GALERIJA)

04.10.2022

12:15

0

Lepa akcija, Obradović i Mijailović uručili poklone

Partizan nagradio najbolje za svoj rođendan: Sezonske za košarku i kompleti opreme (FOTO GALERIJA)
kk partizan sezonske karte (1) - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Partizanovo rođendansko slavlje traje tokom celog dana.

Centralna proslava Jugoslovenskog sportskog društva zakazana je za noć i svečani prijem više stotina zvanica, ali će i Košarkaški klub ranije obeležiti jubilej.

Košarkaški klub, čiji je predsednik Ostoja Mijailović ujedno i predsednik JSD, obeležila je 77. rođendan, ali i činjenicu da je ta sekcija prodala više od 11.000 sezonskih ulaznica tako što je uručila najskuplje sezonske ulaznice najuspešnijim sportistima JSD.

Treba istaći da one u slobodnoj prodaji koštaju 470.000 dinara.

I ne samo to, oni su dobili dresove i komplete oprema, koje su im uručili Mijailović i trener košarkaša Željko Obradović, koji je ujedno i član JSD.

Nagrađeni su: Nikolina Nišavić, Mihajlo Dedić i Nemanja Luledžija.

Tim povodom obratio se i predesdnik KK Partizan, koji je čestitao rođendan JSD.

- Želeo bih da čestitam 77. rođendan Partizanu i svima nama koji smo jedna porodica. Danas smo želeli najuspešnijim našim sportistima da uručimo tri sezonske karte. Košarkaški klub Partizana danas završava sa prodajom sezonskih karata.  Zahvalio bi se u najvećoj meri našim navijačima, koji su nas podržali, pre svega Željka Obradovića i igrače, koji ponovo igraju Evroligu. 11.000 karata je aposlutni rekord u celoj Evropi, a u Srbiji što se tiče svih sportova. Još jednom velika zahvalnost navijačima. Mi ove karte dajemo ovim uspešnim sportistima, a njihova vrednost je skoro 4000 evra. I oni će biti tik uz klupu Željka Obradovića i od profesora sporta, konkretno košarke naučiti nešto. Zahvalio bi se i Andre Armuru, od kojih ste takođe dobili opremu u kojoj ćete trenirati, koji su inače i naš sponzor. Znamo da kompanije koje se bave sportskom opremom, ukidaju ovaj vid sponzorstva, ali Ander Armur će i ove sezone da nas oblači - poručio je predsednik Ostoja Mijailović.  

Zadovoljstvo nije krio ni Nemanja Luledžija, koji trenira veslanje i najbolji je mladi sportista u JSD Partizan.

- Ja sam Nemanja Luludžija, treniram veslanje i najbolji sam mladi sportista JSD Partizan. Naravno da ću da dolazim da gledam košarku, jer je obožavam i biće mi privilgija da sedim pored ovakvog tima i trenera - kazao je Nemanja za 24sedam.

Potom je svoje utiske ispričala i Nikolina Nišević, koja trenira džudo.

- Mnogo mi znači ova sezonska ulaznica. Daje mi motiv da radim još više i bolje. Takođe, mnogo će mi značiti da sedim pored najboljeg košarkaškog trenera i mnogo volim košarku - istakla je Nikolina Mišević.

Mihailod Dedić se bavi veslanjem i jedan je od najboljih mladih sportista JSD Partizan.

- Mnogo mi znači što sam dobio sezonsku ulaznicu, obažavam košarku i jedve čakam da sedim pored najboljeg trenera - istakao je Dedić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike