Nova Zvezda sprema da zasija pred Delijama: Znamo šta radimo, dođite u halu i pružite nam podršku!

30.09.2022

15:36

0

Autor: 24sedam

Trener Vlada Jovanović i kapiten Branko Lazić najavili prvi meč u sezoni

Nova Zvezda sprema da zasija pred Delijama: Znamo šta radimo, dođite u halu i pružite nam podršku!
KK Crvena zvezda (11) - Copyright KK Crvena zvezda

Šampion je spreman da počne odbranu trona. Košarkaši Crvene zvezde, sa gotovo kompletno novim timom i stručnim štabom u subotu (20 časova, TV Arena sport Premium1) otvaraju takmičarsku sezonu duelom sa povratnikom u elitni rang regionalnog takmičenja MZT-om.

Meč koji se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ najavili su trener Vlada Jovanović i kapiten Branko Lazić, koji su pozvali navijače da što više ispune tribine beogradskog hrama košarke i na taj način pruže podršku timu koji će imati čak osam debitanata (Nedović, Petrušev, Ilić, Raduljica, Bentil, Adams, Martin, Holand).

- Počinje sezona i na otvaranju igramo protiv ekipe MZT-a koja je između dve sezone ojačala svoj roster u kome se nalazi puno iskusnih igrača. Ekipa koju shvatamo maksimalno ozbiljno. Međutim, znamo šta radimo, naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u subotu uveče u halu i pruže momcima podršku na startu sezone – rekao je za klupski sajt, takođe debitant na trenerskoj klupi crveno-belih Vlada Jovanović.

Zvezda i MZT dosad su odigrali 12. duela uz samo jedan trijumf skopskog tima.

- Odigrali smo tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se što bolje uigramo i pripremimo za početak sezone.  Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima na premijeri i zabeležimo pobedu - rekao je kapiten Lazić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike