Radonjić o odlasku iz Zvezde, Panatinaikosu, i da li se čuo sa Željkom Obradovićem!

28.09.2022

17:58

0

Bivši trener crveno-belih otrkio zašto se odlučio za klub iz Atine

Radonjić o odlasku iz Zvezde, Panatinaikosu, i da li se čuo sa Željkom Obradovićem!
Dejan Radonjić i Nebojša Čović - Copyright MN Press

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić u intervju Jurohupsu otkrio razloge odlaska sa Malog Kalemegdana, ali se osvrnuo i na ambicije vezane za Panatinaikos.  

- Par dana mi je bilo potrebno da donesem odluku. Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom, dobio ponudu Panatinaikosa, posle čega sam došao ovde. Kad se se završila sezona razgovarao sam sa čelnicima kluba. Uostalom meni je istekao ugovor, stigao je poziv od Panatinaikosa, svaka mogućnost je bila na stolu, ali sam ja kroz par dana odlučio da to bude PAO - poručio je Radonjić.

On se osvrnio i na klub iz Atine, napominjući da je još rano pričati koji su dometi grčkog kluba u ovoj sezoni.

- Mislim da u ovom trenutku nije pravi tajming da govorimo o konačnom cilju. Nisu svi igrači u treningu, nisu nam svi ni bili dostupni tokom priprema. Želimo da potpišemo još jednog visokog igrača. Mislim da bi bilo najbolje da o ovome govorimo posle par mečeva, kada svi budemo na okupu i vidimo na čemu smo. I dalje smo na tržištu.”

Poznato je da je godinama Željko Obradović sa velikim uspehom sedeo na klupi PAO, pa ih je zanimalo da li se Radonjić čuo sa trenerom Partizana.

- Video sam se sa njim u Antaliji posle potpisa ugovora. Čestitao mi je i poželeo sve najbolje u novom klubu - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike